USA med voksne børn

Der er intet som at rejse med sine voksne børn og være forundret og glad over, hvor voksne de er – at de er kompetente borgere af verden. Og der er intet som at rejse med sine voksne børn og blive mindet om, at de stadig er dine børn, og at de har brug for dig, og nogen gange skal du tage dig af dem.

Min mand og jeg var glade, stolte og måske også lidt nervøse over, at vores tre voksne børn ville på ferie med os her til sommer. Den yngste har det sidste år i gymnasiet, og den ældste har det andet år på lægestudiet, så her taler vi faktisk om 5 voksne, der tager på ferie sammen.

Det var aldrig noget, der var på tale med mine forældre, men det lader til at være mere en trend nu, at de unge voksne tager på ferie med deres forældre.

USA og New York er genial som rejsemål

Måske ville de gerne med, fordi rejsen går til New York, hvor min mand skal tale på en konference, og vi valgte derfor at lave en ferie ud af det. Nu er det jo så heldigt, at man sagtens kan finde billige flybilletter til New York og billige flybilletter til USA generelt fra Danmark, så det var jo ingen sag.

Vi ankom sent om aftenen, og jeg var bekymret for, at vi ikke alle sammen kunne være i en taxa, så min datter havde booket en større bil.

Min søn havde været i New York året før, så han vidste lige præcis, hvor han ville tage os hen for noget godt barbecue. Det var en sjov og stolt fornemmelse at blive ledt rundt af vores søn i et andet land.

Vi havde en skøn tur, og jeg nød at være hele familien af sted, så har du vokse børn, kan jeg varmt anbefale at rejse hele familien sammen.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On