Har du snart ferie? Weekend? Har du snart en fridag, hvor dine børn også har fri? Eller er du måske weekend-forælder? Onkel eller tante? Og vil du gerne give dine børn eller din søsters eller brors børn en sjov og lærerig oplevelse? Men ved du ikke helt, hvor du skal tage hen? Det skal du ikke være ked af, for det kan du finde ud af ved at læse med her.

Du skal tage i mini-zoo med dine børn, og sådan nogle findes der faktisk mange af i Danmark. Læs med herunder, og find ud af, hvad en mini-zoo er, og læs nogle gode råd til en dag med de små.

Hvad er en mini-zoo?

En mini-zoo er lige præcis det, som ordet fortæller dig. Det er en slags zoologisk have, den er blot meget mindre. I Danmark findes der mange af disse, så det er blot om at slå det op på nettet og finde en tæt på, hvor du bor.

Her kan dine børn opleve geder, marsvin, kaniner, måske heste og meget mere endnu. Det vil helt sikkert blive en dag, hvor der er tid til sjov og spas, men også til en masse fordybelse, og der er ingen tvivl om, at dine små børn vil sætte pris på oplevelsen.

Gode råd til en dag med de små

Hvis det ikke er dine børn, du skal have med på tur, kan det være svært at vide, hvordan du skal agere, når du skal have dem en hel dag alene – derfor nogle gode råd herunder:

  • Hav tålmodighed. Det vigtigste på dagsordenen!
  • Husk vand og snacks. Så er du altid dækket ind, hvis der skulle opstå sult eller tørst.
  • Lad dem lege og have det sjovt. Det får begge parter kun en masse godt ud af.