Har du endnu ikke haft æren af at prøve at spille Partners, så kan du godt forberede dig på at skulle møde dit nye yndlingsspil. For Partners er det ideelle spil til enhver situation. Så mon ikke det burde være den næste tilføjelse til jeres samling af brætspil.

En udvidet barndoms klassiker

Når man først kaster et blik på spillepladen til Partners, så vil ens tanker helt sikkert blive ført hen til Ludo. Det er ikke fordi pladen er en tro kopi, men brikkerne og hjem stationen får de fleste til tænke på Ludo. Og hvem har ikke elsket at spille Ludo som lille med venner og familie? De fleste har rigtig mange gode minder forbundet til det spil. Så allerede fra starten af, har Partners vundet på nostalgifronten. Selve spillet har også nogle aspekter af Ludo i sig, men det er dog stadig en helt anden måde man spiller på. Så selv hvis du er blevet træt af Ludo, så betyder det ikke at du ikke vil elske Partners.

Et spil for hele familien

Det gode ved Partners er at det er et utroligt nemt spil at lære at spille. Derfor kan både voksne og børn helt ned til 8-årsalderen sagtens spille med. Hvilket gør det til et ideelt familiespil, uanset om det er en spilaften derhjemme, i sommerhuset eller andet. Plus ungerne kan også selv spille det når de bar venner på besøg.

Partners har formået at kombinere det at have et individuelt spil og et samspil på en og samme tid. For selvom man er et team fra starten af, så har spillet også en vis portion tid hvor man primært skal overveje hvordan man selv spiller bedst. Dog uden helt at kunne ignorere sin makker. Selve samspillet bliver tydeligere og tydeligere, nu længere ind i spillet man kommer.