Rabatkoder til studerende

Indrømmet, det var noget af en ny verden for mig, da jeg for nogle uger siden sad sammen med nogle af mine kvindelige kolleger, og snakken kom til at falde på indkøb i diverse netbutikker. Bevares, jeg har da en del gange handlet på nettet, men det gik hurtigt op for mig, at den flok kvinder, jeg sad ved bord sammen med i kantinen, køber langt størstedelen af deres fornødenheder i netbutikker.

Hele samtalen startede med, at en af pigerne fra administrationen sagde til de andre, at hun havde en cdon rabatkode i overskud, hvis nogen var interesseret. En af de andre spurgte, hvad den skulle koste, men Marianne, som havde den pågældende kode, ville ikke have noget for den. Og så skal jeg ellers love for, at der var rift om hendes rabatkode.

Deres snak sagde mig absolut ingenting, så jeg dristede mig til at spørge, hvad det hele gik ud på. Og så fortalte en af pigerne, at når man handler i en webshop, så får man i de fleste tilfælde en rabatkode, men kan bruge til et senere indkøb. Hun mente, at det efterhånden er langt de fleste netbutikker, der uddeler den slags rabat koder, som selvfølgelig har til hensigt at få kunden til at handle i den samme butik næste gang.

Det virker selvfølgelig også, hvis ens næste indkøb er indenfor det sortiment, den pågældende netbutik har, men hvis det ikke er tilfældet, står man nemt med en rabatkode, man faktisk ikke kan udnytte, og så er det jo smart, hvis man kan bytte med en anden.

For eksempel, fortalte hun, købte min mand for nylig en tablet i en netbutik med alt indenfor elektronik, og så fik han også en rabatkode i forbindelse med handelen. Men det er ikke så tit, man skal købe den slags varer, så han stod med en pixmania rabatkode online, han rent faktisk ikke kunne bruge. Så den forærede han til en god ven, der stod foran at skulle købe et nyt fjernsyn i den samme netbutik.

Hun nævnte også, at der i nogle tilfælde kan opnås en besparelse på for eksempel 20 procent, så hvis man for eksempel vil købe en computer eller et fjernsyn til 6.000 kroner, så er det trods alt en mærkbar besparelse.

Det har hidtil været en næsten ukendt verden for mig, men jeg kom dog i tanker om, at min kone på et tidspunkt havde købt noget tøj, og da havde hun også fået en stylepit rabatkode, som hun dog aldrig nåede at udnytte inden udløbsdatoen. Heldigvis kan man finde Stylepit rabatkoder lige her: http://www.monsterrabatkoder.dk/store/Stylepit

Men jeg tror faktisk, jeg vil prøve at handle på den måde. Jeg trænger til et par nye sorte snøresko til pænt brug, så nu vil jeg finde ud af, om man kan købe Lloyds sko i den webshop, hvor min kone et par gange har købt sko, og så kan det jo være, at jeg kan redde mig en zalando rabatkode, som enten min kone eller en af mine kolleger så ved en senere lejlighed kan få glæde af.