Der var lagt op til fest i Ølsted. Jensen skulle fejre sin 60-års fødselsdag – og det skulle ikke være kedeligt. Alle vennerne var inviteret til festen, som skulle løbe af stablen en lørdag eftermiddag. Jensen havde egentlig planlagt det ret godt, synes han. Der var købt rigeligt med øl og chips – og så var det vel fint!

Fru Jensen havde bestilt nogle sandwichs fra den lokale traktør. MEEEEEEN hun synes stadig der manglede noget…
Så hun gik på sin pc og googlede musik til fødselsdag. Her fandt hun først Mathias Friis på spansk guitar. Guitarmusik er jo fantastisk til enhver lejlighed – fødselsdag med guitar. Super fedt! Da hun læser videre på www.spanskguitar.dk falder hun over The HalfBeatles – Mathias Friis’ coverband. Utroligt hvad man kin finde, når man søger efter Musik til 60-års fødselsdag

Super hjemmeside! The HalfBeatles er et Beatles kopiband, som naturligvis er eksperter i The Beatles musik. Hun hørte tydeligt, at de er meget tro mod originalerne. Og det blev mere og mere klart for fru Jensen, at dette lige var noget, som hendes mand ville elske. Så hun kontaktede Mathias Friis og fortalte om 60-års fødselsdagen. Han kunne fortælle, at The HalfBeatles også spiller blandede hits fra 50’erne op til i dag. Det var hovedet på sømmet! De lavede en aftale.

Det er lørdag og The HalfBeatles ankommer i 2-mands-udgave – Rune Glæsel og Mathias Friis – som overraskelse til fødselsdagen. Hr. Jensen bliver meget overrasket og super glad. Rune og Mathias bliver også overraskede, for de ankommer til en meget usædvanlig privatbolig. Hele haven er nemlig en slags kopi af en Mallorca strand: store sandområder med strandstole, åben bar og pavilloner.

The HalfBeatles stiller deres grej op under en pavillon, selvom solen stråler fra en skyfri himmel. Og så går de i gang. Folk er begejstrede. Hr. Jensen elsker The Beatles musik og Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Elvis og Chuck Berry – for bare at nævne nogle af de musikere, som de spiller.

Der kommer også forespørgsler på John Mogensen og Kim Larsen – så det spiller The HalfBeatles også! Det kører bare derudaf. Alle er glade og feststemte!

Da sidste sæt starter bliver himmelen pludselig helt overdækket af mørke skyer. Og da Rune og Mathias er i gang med at spille første nummer i sidste sæt, begynder det at vælte ned med regn. Først ser det ud til presenningen holder, men da vandet begynder at fosse ned i Mathias’ guitar-board, må han stoppe for at tage sig at problemet. Rune fortsætter ufortrødent. The show must go on! Kort efter hold regnen op igen. En vild dag på kontoret!