Video om online lån på Youtube

Dagen kom hvor værkstedet ringede og sagde, at min bil nu have fået ny motor, og den var parat til at blive afhentet. Jeg havde længe frygtet dette opkald, fordi jeg var kommet til at bruge hele min opsparing på en spillemaskine, og derfor kunne jeg ikke betale regningen.

Jeg havde allerede haft ringet i banken for at høre min bankrådgiver Jytte, om jeg kunne låne lidt penge, men svaret var, som ventet, et nej. Heldigvis kom min bror Chresten hjem til mig en dag, og snakken faldt på værkstedsregningen, som jeg var meget oprørt over.

Chresten fortalte mig, at han havde siddet på Youtube og blandt alle de mange videoer, dukkede der en video op omkring online lån. Chresten var meget positiv omkring det, da man kunne låne op til 400.000 kr. uden at stille sikkerhed.

Penge lån uden sikkerhed og dokumentation – Uden NemID – 99% ja

Det lød næsten for godt til at være sandt, for man skal da altid stille sikkerhed, når man låner penge, tænkte jeg. Vi fandt så videoen på Youtube, og ganske rigtigt så skulle man ikke stille nogen form for sikkerhed for at låne de mange penge online, se videoen her.

Jeg skyndte mig ind for at ansøge gratis, og ca. 20 minutter senere fik jeg positivt svar om, at jeg var blevet bevilget det ønskede lån på 100.000 kr., som blev overført allerede 3 dage efter til min bankkonto.

Jeg er ganske imponeret over, hvor let det var at låne penge online, og renten er faktisk slet ikke ret høj, i forhold til at jeg ikke har stillet sikkerhed for de mange penge.

Nu har jeg så hentet min bil på værkstedet, og alt er godt igen 🙂

Author: Max

Share This Post On