Det var et temmelig spøjst uheld, en af mine tømrersvende var ude for i går. Han var henne i vores lokale idrætshal for at udskifte nogle trælister på gulvet ved kanterne til de to springgrave, der er i hallen. Det burde egentlig være en fuldstændig ukompliceret opgave for en erfaren og dygtig tømrersvend, som Allan helt bestemt er. Men når uheldet er ude, kan alting åbenbart ske, og det ender med at koste mit firma nogle hundrede kroner, som dog er et for lille beløb til, at min forsikring skal involveres, da min selvrisiko er større.

Uheldet skete, da Allan skulle skrue de gamle lister fri fra underlaget. Han havde overset, at der stod en god og billig minitrampolin lige bag ved ham, og da han ville træde et lille skridt tilbage for at sætte skruemaskinens bit i kærven på skruen, snublede han over trampetten og faldt ned på ryggen.

Heldigvis slog han sig ikke alvorligt, men skruemaskinen røg ud af hans hånd og havnede temmelig uheldigt, nemlig på den ene af de to spejlvægge, der er i hallen, og som går helt ned til gulvet. Resultatet var selvfølgelig, at et stort stykke spejlglas splintredes og faldt ned fra væggen.

Allen fik sig lidt ekstra arbejde med oprydning, og jeg har nu bestilt et nyt stykke spejlglas til erstatning for det ødelagte, og det skal Allan ned at sætte op i overmorgen, når det er kommet fra glarmesteren.

Men jeg priser mig da lykkelig over, at Allan ikke skar sig på det knuste spejlglas.