Hvis jeg var rig, så ville jeg købe et privatfly. Helst en jet. Og så ville jeg bede piloten om at flyve mig rundt omkring til forskellige storbyer i Europa. Jeg elsker at udforske byer, og har tidligere rejst meget. På min væg har jeg et verdenskort hængende og jeg på det, har jeg sat små klistermærker på de steder, hvor jeg har været. Og jeg kan se, at jeg ikke har været i Barcelona – endnu. Det er vist en fejl. Madrid har jeg besøgt. Dejlig by. Men Barcelona? Hvordan har jeg kunnet overse den?

Rejseliv

Jeg har også været i Paris, Marseille og Lyon. Og Tyskland? Ja, man kan næsten ikke se kortet over Tyskland, for der er så mange klistermærker. Lissabon var også skøn. Athen, imponerende med Akropolis, men larmende og meget snavset.
Næste rejse skal gå til Barcelona. Det er hermed vedtaget.

Hvad koster fly tilBarcelona?

Jeg kan ikke lade være – jeg er lige nødt til at gå på nettet for at se, hvad flybilletter til Barcelona koster. Dem, jeg finder, er ikke billige. Så måske skal jeg lede lidt mere. Det kan da godt tænkes, at man kan få billige flybilletter dertil, som jeg kan betale. Det kunne jeg på https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/barcelona/

Jeg kigger på mit kort. Zoomer ind på Barcelona. Måske skulle jeg kombinere en tur dertil med et besøg i Bilbao også? Jeg har hørt, at det er en dejlig by. Og jeg ved, at de har et godt fodboldhold!

Rejsepriser.dk

Mine tanker flyver. Uden flybilletter. Jeg prøver at se, hvad en flybillet til Bilbao koster. Den er ikke så dyr som flybilletten til Barcelona når man bruger https://www.rejsepriser.dk/ . Jeg tjekker min bankkonto. Det ser ikke godt ud. Drømmen om at komme til Barcelona må vente med at blive realiseret. Lige nu har jeg ikke pengene. Men derfor kan man da godt drømme om at være så rig, at man ejer en jet. Ikke?