Adskillige husejere i dag er ikke klare over, om deres hus er i besiddelse af en hulmursisolering. Den nemmeste måde at finde ud af det på er ved at gå murene grundigt igennem. På denne måde er det måske muligt at se, hvor hulmurisoleringen er skudt ind. En anden mulighed er ved at måle husmurens tykkelse, og så eventuelt ved hjælp af en boremaskine bore huller for at tjekke, om der er isolering inde i murens hulrum.

Hvis dit hus ikke er i besiddelse af en hulmursisolering, så kan indgrebet fortages hurtigt, nemt og effektivt. Ved blot at fjerne et par stykker af husets mursten kan der pustes isolering ind i husets hulmur. Næsten alle danske håndværkere kan i dag foretage indgrebet til en fornuftig pris. Indgrebet kræver meget få foranstaltninger, og du vil på kort tid tjene omkostningerne ind igen. Det siges, at størstedelen af indgrebene med hulmursisolering vil tjene sig selv hjem igen i løbet af en periode på et til tre år. Du vil ikke kun opleve et mere stabilt og behageligt indeklima i dit hjem, men du vil også opleve store besparelser, da dine varmeregninger vil reduceres markant.

Normalt vil varmetabet for en uisoleret ydervæg være på omkring 60-180 kr. pr. kvadratmeter ydervæg. Derfor vil man formentlig opleve, at en hulmursisolering vil kunne tjene sig selv hjem på en meget kort periode. På denne måde vil man som husejer hurtigt opleve en stor fortjeneste i forbindelse med, at man har fået isoleret hulrummet i sine husmure. Udover at hulmursisolering er en økonomisk løsning, så er det også en mere CO2-neutral løsning. Ved reducering af udgifterne til opvarmning af huset mindsker du samtidig udslippet af CO2 i atmosfæren – find fagmand til at varetage din hulmursisolering online, dette kan eksempelvis gøres på en side som Styrpaavarmen.dk/Hulmursisolering og du kan derigennem sikre dig, at du får den helt rigtige hjælp til at klare opgaven til UG.

Så hvis du ønsker en billigere opvarmning af din bolig, så vil hulmursisolering kunne hjælpe dig og din økonomi markant. Du vil opleve et meget mere stabilt klima i dit hjem samtidig med, at kontrol af varmen i huset vil blive voldsomt effektiviseret. Et mere stabilt indeklima vil med sikkerhed give dig og dit hjem en mere overkommelig hverdag, hvor de kolde vinteraftener ikke længere vil være en udmarvning af din pengepung.

Vi håber du fandt den nødvendige information omkring hulmursisolering af boligen, hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, så er du mere end velkommen til at henvende dig til Styrpaavarmen.dk hvorefter vi vil hjælpe dig videre – hav en rigtig god dag!