Forkæl dig selv med modetøj til mænd

Hvis du spørger mig, så er der ikke noget bedre end at forkæle sig selv med nyt og spændende modetøj. Særligt godt bliver det, når sommeren kommer – for så kan man skiftet helt ud i garderoben. Slut er det med varme sweaters, tungt overtøj og lange bukser. Til gengæld er der rig mulighed for kortærmede skjorter, shorts og t-shirts. For mig er det ren forkælelse, og jeg ser utroligt meget frem til varme og sol.

Men jeg ved jo også godt, at det langt fra er alle, der elsker modetøj til mænd som jeg – og det er langt fra alle, der følger med i herremoden. Derfor tænkte jeg, at jeg ville tilbyde lidt hjælp, som den modeelsker jeg er, og skrive et lille blogindlæg omkring sommermoden.

Det skal du købe til sommeren

Det første jeg vil anbefale dig er naturligvis, at du lige gør op med dig selv i forhold til hvad du skal bruge – og hvad der sagtens kan genbruges fra sidste år. Selvom herremoden er omskiftelig, så er der selvsagt altid nogle ting, som kan bruges år efter år. Her tænker jeg eksempelvis på denim shorts eller t-shirts.

Men når det så er gjort, så er der forhåbentligt stadigvæk plads til nye indkøb – og der vil jeg varmt anbefale dig at kigge på sådan noget polo t-shirts. Det er nemlig sommerens hotte modetøj til mænd, og de er tilpas luftige til, at du kan have dem på i varmen. Hvis du vil kigge mere på polo shirts, så har netbutikken 2trendy et spændende og moderne udvalg.

Den næste jeg ville investere i, hvis det var mig, er nogle nye shorts. Selvom du sagtens kan genbruge dine slidte denim shorts fra sidste år, så skader det ikke at have nogle flere modeller at vælge imellem. I år er det klart min fornemmelse, at de klassiske chino shorts bliver moderne. Det er måske heller ikke så mærkeligt, eftersom de passer perfekt sammen med en hvid polo t-shirt. I modsætning til sidste år, så bør du gå efter lidt længere modeller.

Hvad skal du have købt af modetøj til mænd i år?

Author: Max

Share This Post On