Leder du efter noget sjov underholdning for hele familien, så bør du kigge nærmere på det populære fodboldgolf. Spillet som på bedste via kombinerer fodbold og golf. De seneste år er den ene bane efter den anden skudt op rundt om i hele landet, så der er rig mulighed for at prøve dette spil.

Alle kan være med, da man bare kan gå tættere på med bolden eller tage nogle flere skud. Det minder derfor meget om minigolf, her er det bare med en fodbold.

På denne måde egnet det sig til hele familien, lige meget om det er med mindre eller større børn. Der er plads til alle, og du behøver ikke at være en fantastisk fodboldspiller, før du kan være med til fodboldgolf.

Perfekt til en familietur

Fodboldgolf er perfekt til en familietur i den friske luft, hvor i samtidig får hygget og får lidt motion. Man kan næsten kalde det for familievenligt golf, da man også går rimeligt langt i hyggelige omgivelser og ellers bare er sammen.

Det er samtidig ideelt at kombinere det med en madpakke, så kan i lave en kombineret fodboldgolf og picnic. På de fleste baner må du gerne selv tage mad med, så det er bare om at pakke noget lækkert i en kurv. Så kan i spise dette, når sulten begynder at melde sig. Og det gør den på et tidspunkt, da alt den friske luft og motion gør dig sulten.

Husk også godt med drikkevarer og solcreme, hvis du spiller om sommeren. Et spil kan nemlig nemt trække ud, og ofte har man lyst til at tage en runde mere, fordi det er så sjovt. Så er det med at godt med solcreme og vand med, så man kan holde til det i længden.

Find en bane nær dig

Hvis du ikke lige har kendskab til en bane nær dig, så er det bare med at kigge på nettet. Hvis du søger efter fodboldgolf og din by, så kommer der masser af resultater frem. Disse lokale søgninger er nemlig blevet meget præcise, så Google kan hurtigt vise dig den nærmeste bane til fodboldgolf.

Og med det store udvalg af baner, så kommer du helt sikkert ikke til at køre særligt langt efter det, når du gerne vil spille en omgang fodboldgolf. Ellers kan du spørge i den lokale fodboldklub, da det også nogen gange har baner, som er egnet til formålet.

Eventuelt kan du selv sætte din bane op, det kræver blot lidt forskellige kegler og pinde. Ofte er det dog sjovere på en rigtig bane, da der er gjort mere ud af omgivelser og de enkelte poster. Det er nemlig også en naturoplevelse, når man går fra hul til hul rundt på banen.

Fodboldgolf som fødselsdag

Har du en dreng, der elsker fodbold, så kan du også arrangere en fødselsdag på en fodboldgolfbane. Dette vil være et kæmpe hit, og kan både bruges til børnefødselsdag med vennerne eller som familiefødselsdag.

Dit barn vil elske dette indslag, og faktisk bliver det også flittigt brugt til polterabend og andre events.