Fjernelse af tatovering

Tatoveringer er i dag nærmest allemandseje – modsat tidligere tider, hvor det næsten kun var sømænd, rockere og straffefanger, der havde tatoveringer på kroppen. Man kan i den grad sige, at det er et modefænomen, og i mange lande (for eksempel i USA) er det mere sjældent at se en ung mand eller kvinde uden tatoveringer, end det er at se dem med. Om det nu er godt eller skidt, er jo en personlig sag. Nogle mener, at det er tarveligt – andre at det er smukt og endda sexet.

Redaktøren her har også en mening: En lille og meget diskret tatovering på en pige og en ditto lidt større men stadig diskret på en mand er OK. Men når piger er tudset til over hele kroppen, er det direkte uskønt og ganske tarveligt. Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på, hvordan de piger vil se ud om 15-20 år, når der er født et par børn og huden er slap og rynket. Så er det sikkert ikke SÅ sjovt at promovere bikinikroppen længere 😉

Fjernelse af tatoveringer?

Noget tyder på, at jeg langt fra er alene om disse tanker, for de specialister, der kan fjerne tatoveringer igen, har travlt. MEGET travlt! Og det er ikke mindst piger, der frekventerer disse klinikker med ønsket om at slippe af med deres tatovering(er).

En af dem, der er mest anerkendt som specialist i fjernelse af tatoveringer er Undo-it, og her får man hver eneste dag henvendelser fra mennesker, der har et brændende ønske om at slippe af med en tatovering. Årsagerne kan være flere:

  • Der er lavet en dårlig tatovering, som man ønsker fjernet
  • Kæresten har fået nyt navn, og den gamle tatovering med navnet skal væk
  • Man har dummet sig og fået en tatovering, man fortryder

Uanset årsagen til ønsket om at få en tatovering fjernet, er det meget vigtigt, at der vælges klinik med omhu. Fjernelsen sker typisk med laser, og det kræver specialistviden at gøre det rigtigt. Det sidste, du ønsker, er at erstatte en tatovering, du er træt af med masser af arvæv, ikke?

Det er ikke smertefrit at blive behandlet, da laseren jo altså skal ned i underhuden og brænde de farvepartikler, din tatovering består af. Hver behandling er dog kortvarig, og der går typiske 6-8 uger mellem hver behandling.

Tilbud på at fjerne en tatovering

Det er altid muligt at få et tilbud på at fjerne en tatovering hos klinikken. Prisen varierer afhængigt af omfanget af tatoveringen, så derfor er der ingen faste priser. Tilbuddet er gratis og uforpligtende at få, så hvis du har en tatovering, du er ked af, er det bare med at komme i gang!