Billige oplevelser i det fri

shelterplads

Oplevelser i det fri er en dejlig og billig måde at bruge sin fritid eller ferie på. Naturen kan byde på mange skønne og uforglemmelige oplevelser. Lad Ipads og alt andet elektronisk blive hjemme og afsæt en eftermiddag til at køre af sted – har du børn vil de helt sikkert elske dig for det. Lav snobrød over bål og find lidt i skovbunden til december måneds juledekoration. 

Rundt om i Danmark findes en lang række shelter- og teltpladser, som du kan frit eller meget billigt benytte dig af. Hvis det koster noget at benytte pladserne vil det ofte være i omegnen af en tyver, hvilket de fleste kan overskue at betale.

På shelter-oversigt kan du finde en række af disse steder og planlægge din naturtur.

Ofte er der en bålplads i forbindelse med shelterpladsen, som giver dig mulighed for at lave lidt mad. Tag evt. suppen eller snobrødsdejen med hjemmefra 🙂

Tænker du på at tage på cykelferie, er det en god ide at planlægge en dag eller to frem, så du ved, hvor du finder den næste telt- eller shelterplads.

Mange ryttere er også naturelskere. Ved flere af de sheltere, som du finder på shelter-oversigt.dk, vil du se, at det er tilladt for dig at have din hest med frem til shelterpladsen. I nogle tilfælde findes der også en indhegning, hvor du kan lukke din hest ind. Det vil mest være på tale i de tilfælde, hvor shelterpladsen ligger på privatejet grund.

Ved rigtig mange shelterpladser er det også tilladt at have sin hund med i snor, så kig ud i det grønne. Din hund vil elske dig for det!

En del shelterpladser giver adgang fra vandsiden, så kajakrejsende har mulighed for at strække benene eller evt. tage en overnatning, inden sejladsen går videre næste dag. 

Kig ind på shelter-oversigt.dk – der er virkelig nogle naturskønne perler i mellem, som vil være en fryd at opleve.