Hurra – jeg har netop fået mig et stort job som chefsekretær i en stor koncern. Jeg skal starte om 4 uger, så jeg har lidt tid til at forberede mig. Jeg er ikke et sekund i tvivl om mine kvalifikationer, men jeg har det lidt værre med min krop, da jeg ikke hører til de mindste. Jeg ville ønske min selvsikkerhed ved mine kvalifikationer kunne brede sig til mit billede af mig selv og min krop. Jeg har tænkt mig at arbejde intenst på det, inden jeg skal starte, og jeg vil også have opdateret min professionelle garderobe, så jeg kan føle mig sikker på min påklædning. Alle i bygningen klæder sig virkelig pænt, og jeg vil ikke stå tilbage for det.

Hvordan får jeg så min selvsikkerhed ved mine kvalifikationer til at brede sig til min personlige selvsikkerhed? Et stort skridt i den retning vil være personlig selvransagelse og også en opdatering af garderoben. Hvad skal der så til angående garderoben?

Hvilken stil skal jeg så gå efter? Hvor business skal det være? Her er det altid en god ide at kigge på dine nye kolleger. Hvordan klæder de sig? Eller du kan endda spørge en kollega til råds.

Businesstøj til de runde

Find bluser, der bevæger sig med dig og dine kurver. Måske et materiale, der er stretch i. Her kan du matche blusen med en cardigan. Det får dig også til at se slankere ud. Der findes mange flotte tunika til store kvinder, og det er altid et godt look med et par pæne slacks. Hvad angår slacks, så gå enten efter ensfarvede eller med et diskret mønster. Gå efter et rynkefrit materiale. Undgå, at de er for stramme. De skal blot følge dine kurver.

Det bedste sted i Danmark at købe tøj til piger og kvinder i store størrelser: https://www.arkuricurvy.dk/

Sørg for at have en klassisk kjole på dit arbejde til, hvis du pludselig skal til et møde, hvor der forventes en vis påklædning. Du kan gå efter ensfarvet som sort, navy, grå eller lilla. Her kan du så variere og dresse op eller ned med tørklæder og smykker etc. Der er så mange lækre kjoler i store størrelser at få nu om dage!

Godt undertøj er også med til at fuldende din påklædning og gør, at tøjet falder pænt. Gå specielt efter en god BH. Det er alle pengene værd, og sørg også for at blive målt, så du er sikker på, at du bærer den rigtige størrelse. Mange kvinder bruger ikke den rigtige størrelse i BH.

En lang halskæde er også altid et godt tip til store kvinder. Det er med til at give et slankere udtryk, og så ser det jo altid pænt ud med en flot halskæde. Tænk altid i store accessories. For eksempel ser det ikke pænt ud til en stor kvinde med et lille armbånd. Det samme gælder med ringe. Vælg en ring med en stor sten for eksempel. Hvis du ikke kan finde, hvad du søger i butikker, så er der altid hjælp at hente online på plus size butikker.

Nu må jeg jo så bare i gang med at shoppe til min nye arbejdsgarderobe. Spændende!

Min gamle ven fra universitetet – Hans Jørgen – har også lidt udfordringer, da han er det, vi nok må kalde en stor dreng.. Faktisk har han inspireret mig enormt, og han handler da også tøj i store størrelser på nettet. Han handler så hos butikken Storedrenge.dk, der vist er i familie med Arkuricurvy.