Dyrt med mange print

Min mor har en hobby, der går ud på at samle på spændende madopskrifter. Den hobby har hun faktisk dyrket i mange år, hvor hun flittigt har klippet opskrifter ud af ugeblade og magasiner og sirligt klistret dem ind i en bog for at gemme dem.

Men de seneste mange år har det været internettet, der har været hendes store inspirationskilde, og hun fordriver ikke så få timer med at søge efter madopskrifter på nettet. Og når hun falder over en opskrift, som hun synes er spændende, skynder hun sig at printe den ud og sætte den ind i en af sine samlemapper.

Jeg har flere gange gjort hende opmærksom på, at det er spild af papir og i øvrigt også ret dyrt i printerpatroner, når hun vil have alle sine opskrifter på print. Det er da nemmere bare at gemme dem som filer på computeren og så måske printe dem ud, når de skal bruges. Selv de billigste printerpatroner koster trods alt penge – se her.

Men selv om min mor er moderne nok til at bruge internettet, så er hun altså også lidt gammeldags på den måde, at hun foretrækker at have opskrifterne på papir. Og hun forsvarer sig med, at hun på nettet har fundet en webshop, der sælger billige blækpatroner, så det faktisk ikke er den helt store udgift for hende.

Så jeg lader hende have den særhed i fred, og når hun har fødselsdag i næste uge, vil jeg faktisk give hende et sæt originale blækpatroner til Canon, som er det fabrikat, hun i flere år har sværget til.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On