Affaldscontainer

Vores nabo gennem de seneste godt og vel 15 år fortalte mig her i eftermiddags, at han og hans kone snart flytter, for de har købt et andet hus ude i Hellerup, og han fortalte mig også adressen, som tyder på, at han har måttet betale en hel del for det hus, for det er i hvert fald i den temmelig kostbare del af Hellerup.

Men jeg tror nu også, at han har penge nok, for han har haft stor succes med sin vognmandsforretning gennem den seneste halve snes år. Tidligere drev han en ganske almindelig vognmandsforretning, men for cirka 10 år siden investerede han i det nødvendige materiel, så kan kunne specialisere sig i at skille folk af med deres storskrald i København. Det viste sig ret hurtigt at være en god ide, for jeg kan da huske, at han allerede efter det første år med den forretning var nødt til at indkøbe en lastbil mere af den slags, som man bruger til at fragte en affaldscontainer.

Niels, som han hedder, har i årenes løb mange gange udtryk sin glæde over, at han slog ind på det speciale, og han har løbende måttet udvide forretningen med flere biler og flere chauffører for at kunne følge med efterspørgselen.

Jeg kan selvfølgelig kun glæde mig over hans succes med forretningen, men det ærgrer mig da også en lille smule, for hidtil har jeg ikke skullet betale noget for at komme af med mit storskrald, for det har Niels taget sig af som en vennetjeneste.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On