Malaga i Spanien

Til vinter tager jeg til Spanien og bliver der i 3 måneder. Jeg har besluttet det. Det er nødvendigt for mig. Når det bliver koldt og surt her i landet, så vil jeg være et sted, hvor himmelstrøgene er lunere, og hvor jeg kan nyde, at jeg er i stand til at arbejde hvor som helst. Digital nomade er der nogen, der vil kalde mig. Det er ok. Helt nomade er jeg dog ikke. Jeg vender jo tilbage til Danmark, når jeg er træt af at være et andet sted. Altid. Danmark er min base. Og jeg holder bestemt af forår, sommer og efterår i Danmark.

Billige flybilletter derned

Jeg har været inde på nettet for at finde flybilletter. Helst nogle billige flybilletter som hos rejsepriser.dk. Som freelancer er der aldrig en sikker indkomst. Og jeg gider ikke at bruge mange penge på transport. Opholdet i Spanien kommer sikkert også til at koste lidt mere, end jeg regner med lige nu. Så hvis jeg kan få de billigste flybilletter, jeg kan finde, vil det være super. Jeg leder ikke efter et specifikt sted i Spanien.

Malaga er nok målet

Jeg har undersøgt, hvad flybilletter til Malaga koster. Og jeg har sammenlignet dem med priserne på flybilletter til Barcelona, som jeg har fundet. Flybilletterne til Barcelona er billigst. Så det ender nok med, at det bliver Barcelona, jeg flyver til. Hvordan jeg kommer ned på sydkysten i Spanien, er så en anden sag. Der må være et tog. Eller måske en bus. Og jeg kan da også lige se lidt nærmere på Barcelona nu, hvor jeg alligevel er der. Det kan aldrig skade. Måske er det et fedt sted at bo. Lige nu handler det bare om at få bestilt flybilletterne. Få dato på hvornår jeg rejser herfra. Og så få lavet en liste over de steder jeg vil se i Spanien. Hele landet.