Henrik Bollerslev

At Silkeborg er Bilernes By, ved alle. Det har ikke på nogen måde forhindret eller bremset Henrik Bollerslev i at byde bilhusene i Silkeborg kamp til stregen, og han har vist, at det ikke blot var muligt at konkurrere med dem – men faktisk at overhale dem. Henrik Bollerslev har formået at gøre Lindholm Biler A/S til det bilhus i Danmark, der har den højeste karakter for kundetilfredshed på det kræsne Trustpilot, hvor det er kundernes ord, der vejer tungt. Men hvem ER Henrik Bollerslev egentlig?

Bilmand med hud og hår

Henrik Bollerslevs blå bog er ganske imponerende. Født i 1976 og opvokset i Teglmarken i Viborg – og i Viborg lå hans skolegang, hvor han i 1996 afsluttede en HH på Viborg Handelsskole. Her fra gik turen så til København, hvor han i perioden 1996 til 1999 læste til biløkonom på Niels Brock. Efter bestået eksamen gik det med lynets hast tilbage til hans elskede Viborg, hvor han kom med i ejerkredsen af det firma – Lindholm Biler – som han siden har drevet med ekstrem succes.

Lynets hast er et varemærke for Bollerslev

Det er endda uden overdrivelse – Henrik Bollerslev har benzin i blodet, og han har kørt racerløb på højt niveau siden 2001 med en lang række af danske og nordiske mesterskaber at prale af. Men som ægte Midtjyde praler Henrik Bollerslev helst ikke – han viser bare resultater i stedet.

At der er noget med fart og Henrik Bollerslev kan dokumenteres med, at han også elsker mountainbiking og skiløb. Selv udtaler han, at han elsker skiferie. Ikke nok med det – han har endda løbet et 8 dages trail-oplevelsesløb i USA. For at det ikke skal være løgn: Henrik Bollerslev har også gennemført 3 marathonløb og 10 halvmarathons.

Hvis du vil se mere om Henrik Bollerslev:

http://racemag.dk/tag/henrik-bollerslev/

http://www.proff.dk/rolle/henrik-kastbjerg-bollerslev/-/10834380/

Kommer du forbi Viborg, og du har lidt tid i overskud: Tag ud og besøg Lindholm Biler. Der er altid en masse lækre biler og gode tilbud at finde:

Du kan læse mere om ejerskab med mere i Lindholm Biler her

Lindholm Biler på nettet

Naturligvis er Lindholm Biler A/S rigeligt repræsenteret online udover deres egen hjemmeside. For eksempel har de en profil på LinkedIn: Lindholm Biler