Tykke mexicanere :-)

Det var på mange måder en stor oplevelse, da vi for nylig var på en to ugers ferie til Mexico. Der var masser at se på, og vi deltog i en række udflugter til forskellige, berømte seværdigheder i landet, men vi havde også nogle dage med ren afslapning i form af badeferie i en større ferieby ved Den Mexicanske Golf.

En bestemt ting overraskede både min kone og mig, og det var, at der er så enormt mange virkeligt overvægtige mennesker i Mexico, men kort efter vores hjemkomst læste jeg tilfældigt i avisen, at Mexico faktisk har overhalet USA som den nation med flest alvorligt overvægtige.

På vores ferie spøgte vi med, at det måtte være en god forretning at sælge joggingbukser i store størrelser i Mexico, for især de meget overvægtige kvinder foretrækker åbenbart at gå i joggingbukser. Det er ikke specielt smart at se på sådan en kæmpemæssig bagdel og lår på tykkelse med en voksen mands krop i en par slaskede joggingbukser, men på den anden side findes der ikke ret meget tøj, der er mere klædeligt til kvinder i den størrelse.

Vintertøj bruger de ikke så meget

Nu ligger vores interesse som danskere selvfølgelig i høj grad i det mere vinterlige tøj, og der er Danmark ganske velforsynet med lækre vinter jakker i store størrelser og helet generelt med tøj til store mænd – for eksempel denne butik: https://www.storedrenge.dk/

Vi gjorde os også klart, at der må være en pæn afsætning af store T-shirts i Mexico, for i det varme klima er det klart, at både de slanke og de fede foretrækker en let T-shirt på overkroppen.

Mange gjorde dog en indsats for at se lidt smarte ud, for de havde valgt T-shirts med tryk af forskellig slags. Mange havde morsomme tekster, der udtrykte en vis selvironi.

Selvironi eller ej – min kone er glad for pendanten til Store drenge, der sælger tøj til store piger, og det er hun jo alt andet usagt .-)

Det er selvfølgelig Arkuri Curvy hun bruger.

 

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On