mad ud af huset viborg

Hvis du skal holde konfirmation, kan du starte med at kigge på restauranter og forsamlingshuse. Du vil, muligvis syntes, at mulighederne ikke er åbne nok i forhold til dine ønsker for dit barns konfirmation. Med muligheden for at bygge din helt egen fest med et partytelt kan du selv indrette din fest efter dit behov. Teltet kan hejses i haven og rumme hele din fest. Med børnene løbende rundt i haven mellem retterne kan du og din familie nyde atmosfæren i et telt omgivet af den danske sommer. Med en flot kulisse for din fest kan du invitere dine gæster på en smuk oplevelse på den store dag.

Arrangér events for de unge sjæle

Med popcorn maskiner, slush-ice maskiner og hoppeborge har du muligheden for at gøre festen til børnenes bedste dag. Familien samles, og børnene kan hoppe i hoppeborgen, lige fra de kommer, til at de forlader festen igen. De er et hit med arrangementer til børnene. Med slush-ice i forskellige farver stiller du børnene en kold forfriskning, når sveden er begyndt at dryppe fra panden, og du kan byde dem på alle de krus, de kan drikke.

teltudlejning københavn

Invitér til fest hjemme i haven

Når du har inviteret dine konfirmationsgæster til fest i et partytelt, har du også muligheden for at supplere med borde og stole i teltet, så dine gæster kan sidde behageligt og komfortabelt i teltet. Du kan også vælge at åbne teltets ene side op og åbne ud til din have, hvis vejret er godt. Med ekstra borde og stole behøves du ikke at flytte på indretningen i teltet, du kan invitere til kaffe udenfor i den danske sommer imellem retterne.

Du kan leje alt til konfirmationen og få en fantastisk fest med et partytelt og tilbehør fra Festgear.dk, som blandt andet besidder stor erfaring indenfor teltudlejning i København.

Få mad bragt ud og spar en masse energi

Det er ikke altid nemt at invitere mange gæster på mad. Men når du inviterer til fest, har du også muligheden for at få maden bragt ud. Med mange lækre retter kan du selv sammensætte menuen, efter hvad konfirmanden ønsker sig. Det kan lette presset fra dit fokus på alt det andet, som også skal hænge sammen, når du holder en stor fest.

mad ud af huset viborg

Det er nemt og lækkert. Når dine gæster ankommer, kan du servere velkomstdrinks og nyde stemningen i stedet for at stå i køkkenet og være ude af dine gæsters syne. Et af de danske firmaer, som blandt andet besidder stor erfaring i at stå for tilberedning af mad ud af huset i et væld af forskellige byer er den danske virksomhed ved navn Madmutter, som blandt andet leverer mad ud af huset i Viborg, Silkeborg, Randers og Kjellerup.