Planlæg din sommerferie allerede nu: Inviter familien på bondegårdsferie

I står i sidste øjeblik og leder efter afbudsferier. I når knap og nap i stress og jag at pakke kufferterne og ankommer til et sted, der ikke lever helt op til jeres forventninger – det var trods alt ikke en ferie, som I selv havde skræddersyet, så nu lever I i en anden families feriedrøm. Vi kender situationen, og mon ikke i år skulle være året, hvor vi lavede om på den, og i stedet fik en fantastisk ferie? Ja, det er klart billigere at kigge efter afbudsferier, men med mindre I har et fatalt behov for at komme udenlands, kan I også finde skønne ferier hjemme i lille Danmark, der, lige så snart I begynder at gå på opdagelse, ikke vil synes så lille endda.

Der er nemlig rigelig med gode muligheder for at finde dejlige feriesteder og ferieformer her i vores eget land. Og man behøver ikke flyve flere timer sydpå for at have en skøn ferie med uforglemmelige minder.

Det er ikke mange mennesker, som egentlig kan prale af at kende de forskelige hjørner i Danmark særligt godt, hvis ikke lige det er et sted, som man i forvejen har særlig tilknytning til. Men Danmark rummer mange dejlige pletter. Og det er bare om at komme i gang med at udforske dem, og lade sig blive overrasket over alt det skønne, der er at opleve.

Book en bondegårdsferie og giv jeres familie en ny oplevelse til mindebogen

Med en bondegårdsferie kan du tage familien tæt på både bondegårdsdyr og tæt på naturen. Der er en lang række forskellige bondegårde i Danmark at vælge i mellem, som tilbyder bondegårdsferie. Og de tilbyder alle noget forskelligt, så du har mulighed for at være lige der, hvor du har lyst til at være. Hvad end det er tæt på skov eller vand, og du har mulighed for at opleve en masse forskelligt.

Hvad end du vil have en fisketur med familien, have muligheden for at ride ture ved vandet, i skoven eller i mark-områder, eller bare kunne komme tæt på en masse dyr, som har lyst til at blive klappet, er der rige muligheder for det. Med en ferie på landet på en bondegård kommer du og din familie tæt på naturen og kan opleve hvordan dyrene bor og komme helt tæt på. I kan også komme i køkkenhaver og lære børnene, hvor maden kommer fra.

Der er i de senere år dukket feriesteder på landet op, som ikke blot tilbyder bondegårdsferie, men som tilbyder en hel vifte af oplevelser for hele familien. Et sådan sted finder man hos Nymarksminde, som ud over bondegårdsferie også tilbyder bed and breakfast, fodboldgolf, mini-zoo og masser af andre fantastiske oplevelser. Oveni dette er det også muligt at afholde eks. konfirmation i Nymarksmindes skønne lokaler. Så her er altså rig mulighed for en fantastisk ferie og en masse gode oplevelser for hele familien.