I de gode gamle dage foregik datingen udelukkende ved, at man mødtes i det virkelige liv. Sådan noget kunne typisk foregå ved, at man gik ud og spiste sammen på restaurant, hvilket man kun gjorde, hvis man ikke havde travlt.

I gamle dage var dating altså ekstremt tidskrævende, og noget man sjældent gjorde. Med internettet kom der dog en eksplosiv udvikling på dette område, hvilket betød, at mange flere begyndte at date. De som begyndte, blev formentligt lokket af de mange fordele ved netdating, der bl.a. gav mulighed for at skærpe sine krav og have flere jern i ilden på én gang. Selvom det reducerede det tidskrævende element markant, så var der stadig nogle mennesker, der havde virkelig travlt, hvilket betød, at de stadig ikke datede.

Dette problem er der nu også en løsning på, da `netdating når du har travlt` er lanceret. Det betyder at du har mulighed for at tjekke dine partnerforslag, beskeder og meget mere på din mobiltelefon, smartphone eller tablet! Mange datingsider har udviklet en mobil version, som passer perfekt til, når du vil date på farten. Du kan logge dig ind uanset, hvor du er, og få et godt overblik over din profil. Seneste udvikling på netdating området er altså, at du kan date på din iphone. Netdating er altså nu også for dig, der har rigtig travlt!

Netdating når du har travlt til single forældre – gode råd

Der er mange problemer, når man som en enlig forælder skal finde en kæreste.

Det første umiddelbare problem er, at finde tiden til at date. Den kan nemlig være særdeles sparsom, når man skal få børn, karriere og venner til at gå op i en højere enhed. Derfor er der brug for netdating når du har travlt, da det i den grad er tidsbesparende.

Et andet problem, der ikke umiddelbart kan løses af `netdating når du har travlt`, er børnene. Det at møde den perfekte partner kan virke lidt kompliceret, når du allerede har børn. Hele 56 procent af alle enlige forældre, der svarede på en undersøgelse, mente, at det netop er den familiemæssige situation, der var grunden til deres nye forhold ikke fungerede. Det skyldes dels at børnene ikke kunne finde ud af det med den nye partner, men også, at single forælderen selv syntes det var svært at kombinere familieliv med en ny partner. Hele 42 procent af de singler som var på dates med en enlig forælder, sagde, at det er børnene, der var grunden til, at forholdet gik i stykker. Selvom netdating når du har travlt er en fantastisk løsning, så kan det altså ikke løse alle problemer.

Netdating når du har travlt er også ideelt for deciderede karrieremennesker, der måske arbejder 60-80 timer om ugen, og derfor primært bruger krudtet på at arbejde. Disse mennesker har nu muligheden for at kombinere en massiv arbejdsuge med netdating.

Netdating på smartphonen er altså en særdeles attraktiv løsning for adskillige befolkningssegmenter.