Mit hår trænger

Hun er lidt af en hønemor, min egen mor, som lidt uventet kom og besøgte mig her i søndags. Selv om jeg er flyttet hjemmefra og nu bor på et kollegium i København, mens jeg studerer, føler hun sig på mange måder stadig ansvarlig for mit ve og vel, hvilket jeg da selvfølgelig opfatter som noget positivt.

På lørdag skal jeg til en større familiefest i min hjemby, Vordingborg, og det første, min mor bemærkede, da hun kom i søndags, var at jeg i høj grad trænger til at blive klippet. Det har hun da ret i, for mit hår er efterhånden blevet temmelig langt, og jeg har da også kigget efter, om jeg kunne finde en tilpas billig frisør her i nærheden, for jeg har jo ikke så meget at slå til søren med.

Men heldigvis forstår min mor godt, at sådan noget som udgiften til en almindelig omgang herreklip kommer som en uforudset udgift, når man er studerende, så hun fandt resolut 300 kroner i sin pung, som hun lagde til mig med grundige formaninger om, at de altså skal bruges til at blive klippet for.

Så nu har jeg kigget lidt på de priser, som mange frisørsaloner skilter med i deres vinduer, og i dag kom jeg forbi en frisør på Nørrebro, hvor jeg kan blive klippet for bare 190 kroner. Så jeg gik ind og bestilte en tid til i morgen, og så kan jeg jo bare glæde mig over, at der bliver lidt penge tilovers til noget sjovere.

Jeg har det altså fint med at spare der, hvor jeg kan. Det gælder også det med forsikringer for eksempel. Jeg har fundet et sted på nettet, hvor det er muligt at købe meget billige forsikringer – det er lige her.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On