Kom i form med en crosstrainer

Hvis du ønsker at komme i bedre form, kan du med fordel investere i en crosstrainer. Det er en meget effektiv maskine at benytte, hvis du ønsker at øge din kalorieforbrænding. Du kombinerer løb med cykling og bevæger hele kroppen på én gang. Det er irrelevant, hvordan du har trænet før – en crosstrainer kan benyttes af alle.

Der er mange forskellige niveauer, som du kan benytte dig af på en crosstrainer. Det betyder, at du selv kan vælge, hvor hård din træning skal være. Der er programmer på din crosstrainer, som kan indstilles, efter hvor meget du ønsker at forbrænde og bevæge dig. Du kan for eksempel indstille din crosstrainer til, at du vil træne i 20 minutter, så kan du skræddersy dit program, så det bliver tilpasset dit behov.

crosstrainer

Bestem selv hvornår du ønsker at træne

Med en crosstrainer derhjemme er du selv herre over, hvor meget du ønsker at træne. For mange mennesker kan motivation være en af grundende til, at de ikke kommer afsted til træningscentret. Det kan du selv ændre på derhjemme. Der er ingen undskyldninger for ikke at træde op på crosstraineren. Det behøves ikke at være mere end et kvarter ad gangen. Det vigtige er, at man kommer op, og bevæger sig. Det kan hjælpe på vægttab, du får mere energi i hverdagen og så minimerer du din chance for at skabe en blodprop. Du kan sætte dig det mål, at du vil stå på crosstraineren i 2,5 time den første uge, og så lade antallet af timer stige lige så stille, som din form forbedres.

Kombinér sund kost med træning

Det handler ikke kun om at bevæge sig, når man skal tabe sig. Det er mindst lige så vigtigt at spise det rigtige mad. Det bliver nemmere at spise rigtigt, når du ikke skal bruge så meget tid på at tage i fitnesscentret. Din aftensmad kan endda stå i ovnen imens, at du træner. Det vil aldrig blive nemmere at forbrænde kalorier derhjemme end med en crosstrainer. Det eneste, du skal gøre for at have muligheden for at træne hjemmefra med en crosstrainer, er at skabe plads til en maskine, dernæst bliver du mindet om, at du skal træne, når du går forbi den i hverdagen. Find din nye crosstrainer her.

Author: Max

Share This Post On