Efter jeg er blevet gravid, er jeg rigtig begyndt at surfe på nettet og læse en masse omkring babyudstyr. Og jeg må sige, at jeg er lidt imponeret over, hvor mange som bruger timevis på at skrive guides og generelt hjælpe andre.

Der er jo en masse babyudstyr, som vi skal have anskaffet os. Til det meste af dette babyudstyr, dukker der jo en del spørgsmål op. Til alle disse spørgsmål har min mand Henning og jeg kunnet finde forskellige sider, hvor vi har kunnet finde svar på alle disse spørgsmål.

F.eks. var vi blevet anbefalet at købe en voksipose, hvilket vi har gjort og bestemt ikke fortrudt. Men en voksipose er altså en rimelig avanceret kørepose, lift samt legetæppe i én. Når den skal bruges om lift, skal der en bæreplade i.  Når den skal bruges til nyfødte, kan den foldes ind og til større børn kan den foldes ud. Er der for varmt, kan man bytte ulddynen ud med en sommerdyne.

Har man ikke prøvet det før, er det faktisk ikke så nemt. Heldigvis fandt vi en side ved navn voksi-pose.dk, hvor der var udførlige instruktioner i form af tekst og videoer. Efter vi havde læst og set videoerne, vidste vi præcis, hvordan vi skulle håndtere vores lækre nyindkøbte voksipose, se siden her.

Et andet eksempel var hvilken brystpumpe, der var bedst at anskaffe sig. Der findes jo et hav af brystpumper på markedet fra mange forskellige producenter. Jeg havde dog fået at vide af mine veninder, at jeg enten skulle købe en Medela, Philips Avent eller Pigeon brystpumpe. Men vi var i tvivl om, om den skulle være manuel eller elektrisk. Dette tvivlsspørgsmål blev besvaret ved at læse den ganske interessante artikel igennem på brystpumpe.dk. Så til alle jer som er i tvivl om, hvilken brystpumpe I skal vælge, så se her.

Dette er blot to eksempler, men der findes et hav af sider, hvor der sidder folk og skriver for at hjælpe andre. F.eks. kan vi også anbefale at kigge forbi trappegitter.dk, hvis I er på udkig efter trappegitre, børnegitre, dørgitre samt brændeovnsgitre.

Eller Jogger.dk som er gået i dybden med vel nok markedets bedste løbevogne og klapvogne fra firmaet Babyjogger. Babyjoggers vogne er måske en smule dyrere end konkurrenternes, men kvaliteten og sikkerheden er helt enestående.

Det var alt fra mig, jeg vil blot sige tusind tak til alle jer, som bruger tid på at hjælpe andre.