Lange og fyldige vipper er desværre ikke noget vi alle er udstyret med fra naturens side. Dog er der hjælp at hente fra forskellige brands, som har skabt en række forskellige vipper, så du let og enkelt kan snyde dig til de lange forførende bambivipper. På Luxplus.dk kan du finde kunstige vipper fra brands som blandt andre Ardell, Invogue, Revlon, W7, LaSplash og mange flere. Luxplus giver dig muligheden for at få fingre i de mange vippe varianter til små priser, da du på siden kan oprette et medlemskab som i alt sin enkelthed giver rabatter på de mange produkter. Er du derfor vild med kunstige vipper og andet makeup lir, så skulle du tage og tjekke siden ud, da der er rigtig mange penge at spare på siden.

Billige kunstige øjenvipper

Kunstige vipper kan du bruge til både hverdag og til byture eller andre festlige arrangementer. Er du til det naturlige look kan kunstige øjenvipper stadig være noget for dig. Der findes et hav af forskellige varianter på markedet, så ønsker du, at vipperne blot skal have lidt ekstra længde på, så kan du få forskellige vippesæt, som vil matche det look du går efter. Er du derimod til det vågede look med fyldige og volumiøse vipper kan du naturligvis også finde flere af denne type vipper på siden.

Er man nybegynder, når det drejer sig om påsætning af kunstige vipper, kan det godt tage tid før man har den helt rette teknik i fingrene. Har du brug for en konkret guide til, hvordan du bør gribe de lange fyldige vipper an, så kommer her en guide som du kan benytte eller blot lade dig inspirere af.

Sådan påfører du kunstige vipper

1) Start med at påføre en perfekt eyeliner langs hårrødderne på øverste vippekant. Det er helt op til dig, om du ønsker at blende eyelineren en smule ud eller lade den stå helt skarpt.

2) Påfør herefter din mascara på dine egne vipper. Det er altid en god ide at gøre dette før du påfører de kunstige vipper, da mascaraen kan få dem til at se grimme ud, hvis de kommer i direkte kontakt med en stor mængde mascara.

3) Nu er det blevet tid til at lege med de kunstige vipper. Inden du påfører limen er det vigtigt at holde vippen op foran øjet for at se om den kunstige vippe passer til dit øjes størrelse. Hvis vippen er for lang, kan du klippe den til, så den passer perfekt til dig. Når vipperne er rettet til, giver du vipperne et tyndt lag lim på kanten som skal i kontakt med din vippekant. Når limen er påført skal du vente 20-30 sekunder, før du lader vipperne komme i kontakt med huden.

Nu kommer vi så til det svære, nemlig at få vipperne til at sidde helt perfekt. Her er det vigtigt at tage sig god tid og ikke stresse med at få vipperne på plads. Brug gerne en pincet som værktøj til at holde styr på vipperne. Ved hjælp at pincetten sættes vippen først fast på midten af øjenlåget og derefter på hver øjenkrog. Og voila, du har nu et par super flotte bambivipper som du kan nyde godt af hele dagen igennem.

På Luxplus kan du både finde hele vipper samt vippe buketter alt efter, hvad du føler dig mest komfortabel med at bruge. God fornøjelse med de mange vippe varianter – du vil uden tvivl blive vild med resultatet!