Babyer online

Den gang for cirka et kvart århundrede siden, da jeg selv var mor til små børn, brugte jeg mange aftener på at sidde og sy tøj til dem. Jeg kunne faktisk godt lide at sy, så jeg oplevede det aldrig som en belastning, selv om jeg må erkende, at det først og fremmest var af økonomiske årsager, at jeg syede så meget af børnenes tøj selv for at spare på indkøb i butikkerne.

Men verden har ændret sig, for børnetøj er nok blevet relativt billigere, og samtidig har de unge forældre i dag mere end nok at gøre med at passe job og den daglige husholdning, så det hører helt sikkert til sjældenhederne, at mødre selv syr tøj til deres børn, og min egen datter og mine to svigerdøtre gør det i hvert fald ikke.

Derfor var det noget af en overraskelse, da lille Rikke på syv år for nylig spurgte mig, om jeg ikke kunne sy en dragt til hende, men det viste sig da også, at det var en speciel dragt, hun skulle bruge som kostume til en fastelavnsfest. Hun viste mig et billede af dragten, som hun havde set på hjemmesiden for en webshop, der blandt andet sælger tøj til udklædning af børn, og det så ikke ud til at være en uoverkommelig opgave, så det lovede jeg Rikke at gå i gang med.

Da hun og hendes mor var taget hjem igen, gik jeg ind på den samme hjemmeside for at se nærmere på billedet, så jeg kunne danne mig et indtryk af, hvordan jeg skulle gribe opgaven an. Og da jeg nu var inde på den side kiggede jeg mig lidt omkring, for jeg fik øje på, at den pågældende webshop også havde et stort udvalg babylegetøj. Da vi har flere helt små børn i familien, skal der ret tit findes på gaver til babyer, så jeg var helt godt tilfreds med at have fundet denne webshop, hvor udvalget var meget stort.

En af mine svigerdøtre venter sig og skal efter planen nedkomme om en måneds tid, så jeg kunne jo lige så godt benytte lejligheden til at kigge efter en barselsgave, og jeg gik på jagt efter noget, som både kan være til glæde for forældrene og for den lille nye.

På hjemmesiden fandt jeg et virkelig sødt sæt sengetøj af mærket Sebra med et mønster, der først og fremmest bestod af nogle meget nuttede bamser, og så kunne man få en hagesmæk med samme påtrykte mønster, så det skyndte jeg mig at bestille.

Men sengetøj og hagesmæk er nok først og fremmest til glæde for forældrene, så jeg valgte også at købe et par små krammedyr fra Lilliputiens, som er et mærke, jeg tidligere har købt noget af til et par andre af vores børnebørn. Hvis du ikke ved, hvad Lilliputiens er: http://gladeunger.dk/dukker/lilliputiens-dukker-c-26_117.html

Jeg kan godt lide at holde mig til fabrikater, som jeg på forhånd har haft gode erfaringer med, og det er bestemt tilfældet med dette fabrikat, som både de små og deres forældre har været særdeles godt tilfredse med.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On