Gør et kup – køb din iPhone 6 brugt

Som studerende vil man naturligvis gerne sikre sig, at man sparer penge de steder, hvor man har mulighed for det. I denne artikel kigger vi nærmere på muligheden for, at du som forbruger gør dit køb af en ny iPhone brugt og derved opnår nogle særdeles gode besparelser.

Er du på udkig efter en ny smartphone, så kan der være mange fordele i at lede efter en brugt iPhone 6. Med en brugt iPhone 6 får du noget af det nyeste og bedste på markedet til en god pris, hvis du altså ikke er villig til at bruge endnu flere på penge på at købe den nyeste iPhone på markedet. En iPhone 6 er for nogle allerede forældet, og de har derfor ofte interesse i at sælge denne for at investere i en ny. Derfor har du rig mulighed for at købe en brugt iPhone 6 hos private personer, men også hos forskellige forhandlere.

Disse forhandlere og private personer kan du finde online, hvor du har mulighed for at sammenligne priser og kapacitet af telefonen, så du kan finde det helt rigtige sted at købe din nye telefon til en fair pris. Hvis du køber en brugt iPhone 6, har du gode muligheder for at finde en god telefon til en rigtig god pris i forhold til, hvis du skulle investere i en ny iPhone. Et sted, hvor der blandt andet vil være god mulighed for at finde sig en brugt iPhone er på datamarked.dk.

Få flere fordele med en brugt iPhone 6

Hvis du køber en brugt iPhone 6, sparer du ikke kun penge på indkøbsprisen. Når du køber brugt behøver du nemlig ikke at oprette et nyt abonnement, da du let kan anvende dit gamle simkort eller bestille et nyt hos dit nuværende selskab, hvis dit gamle simkort ikke passer i en iPhone 6. Dermed kan du blive hos dit nuværende selskab og bevare den samme forbindelse til den samme pris.

Hvis du køber en ny iPhone gennem et teleselskab, skal du ofte binde dig til et nyt abonnement, der giver dig mere data og taletid end du har behov for, og derfor kommer du til at betale mere for noget, du ikke bruger eller har behov for.

Find den rigtige sælger

Når du køber brugt elektronik, kan det være en god idé at få garanti på det, du køber. En iPhone 6 er et kvalitetsprodukt, men telefonen kan med en dårlig behandling ikke overleve hvad som helst. Derfor bør du, før du køber, bede om at se telefonen, så du kan se hvilken stand, den er i.

Hos flere forhandlere kan du også få garanti på en brugt iPhone 6. På www.datamarked.dk kan du finde et bredt udvalg af brugte iPhone 6, og hos denne forhandler får du et års garanti, når du køber en brugt iPhone 6.