Weightgain shakes med proteinpulver

Der er selvfølgelig ikke noget galt i at anvende weightgain pulver, men hvis man kun har råd til proteinpulver, så kan man faktisk lave sine egne velsmagende weightgain shakes hjemme i køkkenet. Det eneste man skal bruge af et kvalitets proteinpulver, samt en masse friske fødevarer. Vi vil i denne artikel se nærmere på de mange anvendelses muligheder proteinpulver har, hvis man gerne vil tage på og øge muskelmassen.

Weightgain pulver er i realiteten proteinpulver, som er tilsat en vis mængde kulhydrater, for derved at skabe et pulver, som både har et højt proteinindhold, samt et højt indhold af kalorier. Og hvis man ønsker at øge sin muskelmasse, så er det vigtigt, både at få nok kalorier, samt tilstrækkeligt med protein. Hvis man kun har råd til et enkelt kosttilskud, så kan man komme ret langt med et kvalitets proteinpulver. Proteinpulver kan nemlig bruges til mange flere ting, end bare proteinpulver shakes. Man kan uden problemer lave sine helt egne weightgain shakes, med ganske almindelige fødevarer. Og har man proteinpulveret, så er det kun fantasien som sætter grænsen for hvad man kan lave.

Når man har proteinpulveret, så kunne man lade smagen råde, men hvilken sammensætning man vælger, afhænger også en ens kaloriebehov. Hvis man har svært ved at spise nok, og gerne vil øge muskelmassen, så kunne man blande sit proteinpulver op med meget kalorieholdige fødevarer. Det kunne eksempelvis være whey proteinpulver eller kasein proteinpulver, og så vanilje is, peanutbutter, honning og bananer. Det er en velsmagende og meget kalorieholdig weightgain shake, baseret på proteinpulver.

Hvis man gerne vil lave sine weightgain shakes en anelse mindre kalorieholdige, så kunne man nøjes med whey proteinpulver eller kasein proteinpulver, og så kun blande lidt frosset frugt i. Her får man en velsmagende weightgain shake, baseret på proteinpulver, som er noget mere kaloriefattig.

Mængden af proteinpulver man anvender, bør være nogenlunde det samme som i en normal proteinpulver shake. En proteinpulver mængde som giver i omegnen af 30-35 gram protein vil være meget passende. Hvor mange weightgain shakes man drikker om dagen, afhænger af den enkelte person, og hans kaloriebehov.

Som man kan se, så kan man sagtens anvende sit proteinpulver, til at skabe sine egne velsmagende weightgain shakes. Og fordelen ved dette, kontra det at have både proteinpulver og weightgain pulver, er at man hurtigt kan skifte tilbage til rene proteinpulver shakes, hvis man har behov for at skære i kalorierne. Og hvis man ønsker lidt variation i smagen, så kan man altid købe 2 mindre bøtter med proteinpulver, men med 2 forskellige smagsvarianter. Smagen kan selvfølgelig ændres via de ting man smider i sine weightgain shakes, men da proteinpulveret er basis i shaken, så kan det være en god ide at have lidt forskellige smagsvarianter af proteinpulver.

Man kan også sørge for både at ligge inde med kasein proteinpulver og whey proteinpulver, så man både kan lave en weightgain shake som er anvendelig efter træning, og en weightgain shake som er anvendelig som måltidserstatning. Uanset hvad, så har proteinpulver langt flere anvendelsesmuligheder end bare ganske almindelig proteinpulver shakes.

Læs mere om protein og proteinpulver på Bodylab.dk