Ukrudtet kommer.

Sommeren ligger rundt og hjørnet faktisk er det allerede mildere i vejret end det har været de sidste par år på samme tid. Hvis vejret fortsætter på samme måde så går der ikke så forfærdeligt længe for det første ukrudt stikker sine spire frem mellem fliserne, og det betyder at du allerede nu bør overveje i hvilken ret du vil gå for at bekæmpe ukrudtet. Jeg ser her på mulighederne.

Gift

En af de meget populære måder at komme ukrudtet til livs er med sprøjtegift, det er en særdeles effektiv metode der sikre en lang og holdbar nedlægning af ukrudtet, men det er desværre ikke kun ukrudtet der tager skade af den knap så miljøvenlige måde at ordne de uvelkomne planter på. Hvis man holder at sit nærområde og gerne vil se sine børns børn vokse op i samme område så skal man tænke sig godt om inden man bare sprøjter løs.

Ukrudtsbrænder

Det er en løsning i særklasse, det er nemt og gå til og det skader ikke miljøet. Ukrudtsbrænding er en ret overset måde at fjerne ukrudtet på, mange tror at det er svært og vil derfor ikke kaste sig ud i opgaven. Jeg tror det skyldes at mange ikke ved hvordan man rent faktisk gør, det gjorde jeg heller ikke selv før jeg faldt over denne her side om ukrudtsbrænding: http://ukrudtsbraender-gas.dk/, den fortæller faktisk kort og præcist hvad du skal gøre samt hvilke ting du har brug for, så det vil jeg ikke kede dig med.

Hårdt arbejde

Det er nok det de fleste mennesker kaster sig over, selvom vi alle sammen godt ved hvor kedeligt det er at fjerne ukrudt mellem de små perlesten eller de flotte fliser. Det er jo helt sikkert den måde der er bedst for miljøet, og faktisk også for os selv. De fleste mennesker i dag er ikke for gode til at få motion, og derfor er det nærliggende at få lidt når man ordner haven.

Lade stå til

Det er også en måde at gøre det på, det er bestemt ikke noget jeg vil anbefale, og heller ikke nogen man i sidste ende bliver tilfreds med når man af nød bliver nødsaget til at ordne haven.

Author: Max

Share This Post On