Tre gode steder på nettet

Der er godt nok mange muligheder, når man søger efter noget på nettet. Og for mange mennesker er det altså ikke nemt at gennemskue, hvor det er godt, og hvor det er mindre godt at købe varer og bestille forskellige services. Nu er jeg jo en gammel hund i det felt, så jeg har taget alle fejlene og lært af dem. Derfor vil jeg af og til give nogle af mine anbefalinger videre her. Om du så vil kunne bruge mine råd – ja det er helt op til dig.

Lad os bare kaste os ud i det:

Mangler du penge?

Det kan jo af og til knibe lidt med finanserne, og nogle gange har man altså bare ikke lige kontanter til at købe en ny vaskemaskine eller komme afsted på ferie. Så er det da godt, det er muligt at låne penge. Og på nettet er det nemt. Jeg er ikke så meget til ikke at kunne vælge, så derfor er jeg tilhænger af de hjemmesider, hvor der er flere muligheder for at finde det lån, der nu lige passer bedst. Den absolut bedste af den slags:

  • eikbank.dk – masser af billige lån og masser af gode råd

Jeg vil ikke sidde he rog sige, at du bare skal låne løs, for den slags skal jo altid betales tilbage med renter. Men har du styr på din økonomi, er der altså ikke noget i vejen for at låne, når du har brug for likvider.

Har du børn?

Har du børn, mangler du pr. definition altid penge 🙂 Spøg til side – det er skønt med børn i familien. Og det er skønt at se dem glade, sunde og i pænt tøj. Mine børn elsker, når jeg køber nyt tøj til dem, og det gør jeg næsten altid hos en af de store børnetøjsbutikker på nettet: Funky Little Monkey. De har et godt udvalg, og så er de skidesøde og har en god service: http://www.funkylittlemonkey.dk

Jeg håber, at mine anbefalinger kan komme til nytte for dig, der læser dem. Hvis du har kommentarer til dem, må du endelig sige til.

Til slut vil jeg lige henlede opmærksomheden på en artikel, jeg læste i går. Den fik mig til at fortryde, at jeg ikke kom med til en konference i torsdags, men jeg skal helt sikkert med næste år. Den kan du læse her.

 

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On