Nu skal sommerkjolen frem

Jeg blev glad og overrasket, da jeg åbnede kuverten, som lige var dumpet ind gennem brevsprækken, for kuverten indeholdt en meget elegant indbydelse til en sommerfest hos min bedste veninde Lis og hendes kæreste Ole. Festen skal holdes i Oles forældres sommerhus ved Løgstør, og jeg skal love for, at det lyder spændende. Sommerfesten bliver helt sikkert en fest, hvor intet er overladt til tilfældigheder, selv gæsternes påklædning stilles der krav til. Kvinderne skal bære en sexet rød kjole og røde stiletter, mændene skal komme i hvid smoking, rød skjorte, butterfly og sorte, blanke sko.

Festen begynder kl. 17.00 med champagne og kaviar, dette skal nydes til jazzmusik, som en pianist leverer under åben himmel, og så er det, jeg med det samme tænker, hvordan spiser man kaviar, og hvad nu hvis det bliver regnvejr. Sammensætningen af resten af aftenen er også detaljeret beskrevet med en navngiven toastmaster, som skal styre gæsterne og kontaktes, hvis nogen ønsker at holde en tale, en femretters middagsmenu med udsøgte vine, kaffe med cognac og derefter spilles det op til dans, hvor det er påkrævet, at alle går på dansegulvet, for der skal danses salsa indtil natmaden, som er hummersuppe.

Jeg bliver helt forpustet, hver gang jeg læser dette koncept, men jeg bliver også i godt humør, det bliver en stor oplevelse at føle sig sofistikeret og få fornemmelsen af, at kun det bedste er godt nok til mig. Derfor vil jeg sætte alle sejl til for at finde den smukkeste kjole og de lækreste sko til denne fest. Jeg er allerede begyndt at afsøge markedet for røde sommerkjoler, og der er nok at vælge imellem. I øvrigt skal jeg også finde en smart taske, som matcher resten af min påklædning, men tasken kan jeg ikke købe, før jeg har fundet en kjole, for udstyret skal passe til tøjet.

Der er en bestemt kjole, jeg vender tilbage til gang på gang, en smart sommerkjole, som jeg har set på nettet, og mærket er Ceza, og jeg ved, at deres kjoler er af høj kvalitet. Se selv alle de fede kjoler her: http://www.ever-pretty.dk  Drømmekjolen er i et blomstret mønster med isyede glimtende pailetter, justerbare skulderstropper, en sexet V udskæring og kantet med flotte blonder. Det har taget mig et par dage at beslutte mig for at købe kjolen, for jeg har været i tvivl, om den virker for vulgær. Derfor søgte jeg råd hos min mor, som klart anbefalede, at jeg købte kjolen. Hun mener, at denne udsøgte Ceza-model er som skabt til en sommerfest for unge mennesker.

Kjolen er bestilt, og når jeg får den, skal jeg i byen for at finde et på røde stilletter, som jeg helst skal nå at ”gå til” inden festen, for jeg vil ikke risikere, at skoene begynder at klemme, før festen er forbi, det kan jo ende med, at min salsa skal danses i bare tæer.  En taske, som matcher, tror jeg bliver det nemmeste at finde, og jeg har besluttet mig for, at tasken ikke må være alt for dyr, ingen kan se om, en taske har kostet en million eller hundrede kroner.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On