Sommerhuset er nu opvarmet

Dem af os med sommerhus ved hvor vigtigt det er, at kunne holde det frostfrit om vinteren. Vi har længe måtte lukke for vandet om vinteren når vi forlod vores sommerhus fordi vi ikke ville betale for at holde det varmt med de klassiske el-radiatorer, men det behøver vi ikke længere vi har nemlig købt en Danmarkspumpe også kendte som en Panasonic NE9NKE.

Egentlig så var det ikke så vigtigt for os at det var lige netop den model, vi gik bare efter en varmepumpe som havde en høj COP værdi, og kunne fås til rimelig penge. Faktisk var vi meget tæt på at købe en af de billige byggemarkeds varmepumper, som jo alle sammen er A-mærket, men takket være en god ven kom vi på andre tanker.

Det er nemlig sådan med varmepumperne fra byggemarkederne, at de nok er billige i indkøb, men de koster kasser når de bliver sat i drift – de bruger nemlig en del mere strøm end kvalitetspumperne, som jo så omvendt også er lidt dyrer.

Vores sommerhus er faktisk til salg, men det skal jo ikke holde os fra at gøre en god investering på elregningen. Udover at vi selvfølgelig spare penge så længe det er til salg, så er det også vores opfattelse at det øger chancerne for et salg markant. Selvom det maximalt er koster 20.000kr med installation, så skræmmer det folk væk. Det giver jo også fin mening, man får jo ikke muligheden for at lægge udgiften sammen med lånet på sommerhuset, og der skal dermed lånes yderligere, eller bruges opsparet midler, og selvom de er givet godt ud, så går folk efter et sommerhus med varmepumpe.

Hvis du skulle være interesseret i sommerhuset, så kan du se billederne af det ovre på hjemmesiden jeg linker til, det er et super lækkert sommerhus, og kun 6 år gammelt, der går altså mange år inden du skal begynde på den store vedligeholdelse, og hvis du holder det lige så jævnt med opgave fordelingen som vi har gjort så er det slet ikke sikkert der kommer de store investeringer på vedligeholdelsesfronten.

Author: Max

Share This Post On