Slankekur – hurtig og effektiv

Det svære ved en slankekur er ikke det at spise mindre, det er faktisk den nemme del af det. Det svære er at motivere sig og have viljen til at ville gøre op med gamle vaner og komme i gang med et nyt og slankere liv. Faktisk er det ikke så svært.

Først og fremmest gælder det om at ville gøre en forskel, det vil sige at du er fast besluttet på at det er nu du skal tabe de overflødige kilo. Den slankekur man vælger skal samtidig være realistisk og man skal kunne overskue kuren. Det nytter ikke at sætte sine ambitioner så højt at man brænder fingrene på en effektiv slankekur fordi den er for svær at følge. Det handler om at justere ens eget ambitionsniveau med den slankekur man vælger.

Man skulle tro at der kun var een måde at tabe sig på, men faktisk er der adskillige og hver eneste bag disse slankekure hævder at netop deres slankekur er den bedste. Nogle af de slankekure man har set bestå gennem det sidste årti er blandt andet Nupo, Paleo og Slow Carb. Der er nok noget om snakken når disse slankekure bliver ved med at dukke op igen og faktisk aldrig helt forsvinder. Det er også de slankekure der er mest snak om rundt omkring og man ser mange kendte mennesker promovere disse slankekure. Senesat har vi set Thomas Rode være kraftig foretaler for Paleo slankekuren.

Ikke nok med at man skal finde en slankekur, man skal også starte på den. Det lyder måske som en triviel ting at man skal starte på kuren – det er jo temmelig åbenlyst. Men det der faktisk menes med dette er at man skal motivere sig til det og starte på den måde at man skal af med alle sine dårlige vaner og alt det dårlige mad man har i huset. Det er vigtigt at man kommer i de rigtige rammer, både mentalt og også fysisk. Hvis man gør det sværere for sig selv at få fat i chokolade og slik så sætter man en fysisk barriere for sig selv og man har nemmere ved at få succes med slankekuren.

Når man så er i gang med slankekuren er det også vigtigt at man sætter en slutdato for den eller i det mindste en milepæl, hvor man vil tage status og se om man vil fortsætte eller om man skal lave ændringer til slankekuren for at få den mere effektiv eller justere den den anden vej, således den passer til den dagligdag man har. Med en milepæl i kikkerten er det nemmere at presse sig selv til at fortsætte.

Author: Max

Share This Post On