Skal revisoren udskiftes?

I dagens Danmark er konkurrence en væsentlig del af hverdagen. Derfor må virksomheder også løbende tilpasse sig – og ligesom du skal tilpasse dig omverden for at kunne opretholde eller skabe omsætning, ligeså skal dine konsulenter.

Mange bliver ved den samme revisor eller advokat i rigtig, rigtig mange år uden at se sig om efter andre muligheder. Og ved din konsulent det, og er han ikke en hundrede procent reel fagmand, så kan du risikere at regningerne bliver større og større og det reelle arbejde bliver mindre og mindre.

Det er en kendsgerning, at visse advokatfirmaer fakturerer flere timer, end deres ansatte advokater har i døgnet. Dette bunder naturligvis i at advokaten også fakturerer sin sekretærs timer og fiktive timer, som han har sparet ved at bruge standardkontrakter og paradigmer – en besparelse, som ikke kommer tilbage til kunden.

Visse revisionsfirmaer gør det samme. Lader revisor-trainees arbejde til revisorens timepris, og høster profitten selv. Fantastisk forretning for revisoren, men som kunde man man let føle sig taget i røven.

Derfor kan man jo presse sin fagmand lidt på prisen, og her kan det være godt at indhente flere tilbud. Ved at indhente flere tilbud skal din kommende fagmand være super skarp på prisen – eller andre parametre som service, troværdighed, kemi, erfaring … – for at vinde opgaven.

Kom i gang med at indhente tilbud på din kommende fagmand.

Diverse tilbudsportaler gør livet noget lettere når man skal henttilbud. Du indtaster blot det, du ønsker at få udført, og systemet matcher dig automatisk med de mest relevante fagmænd, der får lov til at give et tilbud på opgaven.

Dette er også en fantastisk måde for konsulenter, håndværkere og andre at få nye kunder. Typisk er det ikke kompetencer udi marketing, disse mindre virksomheder bestrider, hvorfor det giver god mening at tilmelde sig til disse portaler som leverandør og få lov til at byde på potentielle nye kunder.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On