En pusletaske skal der til!

Og her gik jeg og var overbevist om, at jeg kunne spare lidt penge ved ikke at købe en pusletaske, men jeg er godt nok blevet klogere.

Hold da op, hvor er der mange ting, man skal have med sig, når man skal på tur med baby. Jeg har aldrig tænkt over, at man både skal have sutter, bleer, drikkevarer, tøj osv. osv. med, når man skal på tur.

I starten brugte vi bare en ganske almindelig plasticpose, men det ser godt nok ikke særligt smart ud. Nu har vi så været ude og investere i en pusletaske, og den har været alle pengene værd.

Det er ganske imponerende, så stort et udvalg der er inden for pusletasker. Der findes et hav af modeller og mærker, så det tog lidt tid at bestemme sig. Til sidst stod valget mellem de danske mærker (jeg støtter helst kun danske firmaer) byStroom, Fairytale, Smallstuff og Gaia og Ko. Jeg fik en masse inspiration ved at kigge på denne side: http://www.pusletaske.dk/

Da jeg kun handler online, måtte jeg ind og læse om de forskellige mærker, og heldigvis faldt jeg over en hjemmeside ved navn Pusletaske.dk. På Pusletaske.dk fandt jeg al den information, som jeg havde brug for, for at træffe min beslutning.

Valget faldt på en byStroom pusletaske, da den designmæssigt og prismæssigt faldt lige i min smag. byStroom pusletasker har den kæmpe fordel, at de kan bruges som almindelige modetasker efterfølgende. Det vil altså sige, at man får 2 tasker i én, og så er det lige pludselig et endnu bedre køb.

byStroom pusletasken bliver brugt hver eneste gang, vi er på tur med lille Julie, og den er bare super praktisk og utrolig funktionel med masser af rum og lommer.

Author: Max

Share This Post On