Advokat Jesper Windahl

Advokat Jesper Windahl er denne uges portræt her på hjemmesiden. Og her er tale om en ganske spændende personlighed på både det private og det faglige plan, som du vil kunne læse om i denne artikel. Transportbranchen i sin bredeste forstand er Jesper Windahls hjemmebane, da han har specialiseret sig i transportjura – og faktisk også i forsikringsjura for erhvervslivet. Han er partner i advokatfirmaet BIRCH WINDAHL i København.

Jesper Windahl – baggrund

1996 – 2010 Advokat og partner i Bech-Bruun. Møderet for Højesteret.

1997 – 2006 Manuduktør og ekstern lektor i Ejendomsret ved Københavns Universitet

2010 – Partner i Birch Windahl

Og Jesper Windahl blev således Cand.jur. fra Københavns universitet i 1996. Bemærk, at han i dag har møderet for Højesteret!

[box]

Særlige fagområder: Forsikrings- og erstatningsret, Sø- og Transportret, Kontraktret, Internationale retsforhold, Retssager, proces og konfliktløsning

Specialer: Forsikringsret, søret, international handelsret, transportret, speditionsret, retssager, voldgiftssager.

[/box]

Privatpersonen Jesper Windahl

Jesper er meget aktiv i sin fritid, hvor han bruger en del tid på fjeldvandringer, når dette er muligt. Det er uden tvivl de nærliggende norske fjelde, der trækker i den unge advokat. På de mere hjemlige breddegrader er Jesper Windahl en ivrig svømmer, og han spiller badminton på et ret højt niveau – men altså kun som en fritidsforeteelse.

Af de mere musiske interesser bør vel nævnes en glødende interesse for moderne billedkunst og design – samt musik ikke at forglemme.

Find Jesper Windahl på nettet:

[box] http://www.krak.dk/profil/jesper+windahl/64685

http://www.linkedin.com/pub/jesper-windahl/24/7a0/178 [/box]