Nyt tag giver varmebesparelse

Hvis dit tag er utæt, gammelt, slidt eller bare trænger til en overhaling i al almindelighed, så kan det være en god ide at tage en snak med en fagmand inden du kommer til selve udskiftningen – måske kan det alligevel ikke svare sig med nyt tag, men vil være bedre økonomisk bare at få foretaget en tagrenovering af det eksisterende tag.

Der er som sagt flere aspekter du skal have opmærksomhed rettet mod når det kommer til udbedringer af dit tag. Hvis du skal have lavet det helt nyt, så kan det eksempelvis være du samtidig skal have foretaget en bedre isolering af loftet, eller du har et behov for at få kvist, tagvinduer etc.

Tilskud til nyt tag

Der er i dag nogle helt unikke muligheder for at få tilskud til energiforbedringer af din bolig, dermed kan du altså også få en del af finansieringen til et nyt tag via dit energiselskab. Oftest så kan man på energiselskabets hjemmeside finde en ansøgning til at få tilskuddet til det nye tag, vinduer eller hvad dit problem måtte bestå i. Når du har fundet ansøgningen, så er det vigtigt at du husker at ansøge om tilskuddet inden du går i gang med energiforbedringerne.  Hvis ikke du har fået godkendt arbejdet, så er du heller ikke berettiget til tilskud når det er færdigt.

Den resterende finansiering af dit nye tag kan du få ved hjælp af banken typisk, hvor de fleste banker vil være villige til at give dig et lån til denne type investeringer i og med at boligens værdi som ofte forøges og derved kan være med til at blive sikkerhed. Hvis du ikke kan blive enig med banken så er der også en mulighed for at optage et forbrugs lån på nettet. Dette er dog en dyr løsning, hvor man skal overveje nøje om det virkelig kan betale sig at gøre dette, eller om man er bedre tjent med at spare op og vente til et senere tidspunkt med at få ordnet det.

Author: Max

Share This Post On