Når jeg bliver gammel

Kan du huske snagen fra Gnags ” Når jeg bli’r gammel”? Den har jeg altid godt kunnet lide – og jeg har altid godt kunnet lide deres måde at værdilade sproget på i mange af deres sange. Men netop det der med “Når jeg bliver gammel” er noget, jeg tænker over en del. Jeg vil have det gode liv, som jeg har nu ført med over i min sidste alder. Og det betyder jo også, at jeg har drømme og ambitioner om ting, jeg vil eje og hygge mig med, når jeg skal til at tage tænderne ud inden sengetid. Nogel af de ting vil jeg gerne del med dig her på bloggen – både nu og senere.

Jeg vil have en brændeovn fra Morsø

Jeg voksede op med en varmekilde fra Morsø i mit barndomshjem, og jeg vil dø med sådan en fætter i mit hjem. Jeg har bestemt, at jeg næste år køber mig en Morsø brændeovn a la denne her:

Det kan da godt være, at der er mere moderne brændeovne rent designmæssigt at få nu om dage, men jeg elsker det klassiske ved sådan en Morsø brændeovn. Så den køber jeg!

Jeg vil male hele mit hus

Jeg vil male hele mit hus i en anderledes farve. Jeg vil simpelthen købe eller leje et stillads a la det her http://www.frishop.dk/pl/Stiger-Stilladser-Professionelle-Stilladser_4345.aspx og sætte det op og så begynde at male løs. Jeg synes, at det er skønt at se på farver i mit liv, og jeg vil have fornøjelsen hver dag, når jeg går rundt i min have med at se på mit malede hus. Og bliver jeg træt af farven, maler jeg sgu bare om!

Og så vil jeg ellers bare hygge mig og nyde mit liv. Har du lagt planer for dit live som gammel?

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On