Mine vinterprojekter

Nu da sommeren går på hæld og vi nærmer os den kolde tid, bliver der længere og længere mellem mine udendørs projekter. De store projekter i løbet af sommeren har været vores store træ terrasse, som har fået en gang træbeskyttelse. Det har været et større projekt, som først har bestået af en god rensning af terrassen og herefter har den fået to gange træolie. Men nu er den så også vinterklar og kan forhåbentlig klare sig et par sæsoner inden der skal gøres noget ved den igen. Et at de andre store sommerprojekter har været min kamp mod mos i væres græsplæne. Og det har været en ret drøj kamp, som egentlig ikke bare har foregået i år, men faktisk har stået på i flere år. Men denne gang har jeg taget konsekvensen og simpelthen gravet hele det øverste lagt af plænen og så sået nyt græs. Så håber jeg, at der efterhånden kan komme styr på det problem.

Men når nu der er kommet ro på sagerne udenfor, kan jeg så komme i gang med nogle af mine indendørs opgaver. Den ene af dem er forholdsvis let at gå til. Jeg skal nemlig have udskiftet alle vores dørhåndtag til nogle nye af slagsen. Det har jeg fundet en god artikel om her http://husoghavesiden.dk/doergreb-doerhaandtag/. Og jeg har allerede bestilt den nye og går bare og venter på, at de bliver leveret med posten. Det med at skifte håndtagene burde ikke være den store opgave. Det skulle nok kunne klares på nogle få timer, selv om vi har en del døre.

Men det projekt jeg glæder mig allermest til at komme i gang med er noget, som nok kommer til at tage en hel del mere tid. Jeg skal nemlig til at lave mig en hjemmeside. Det skal være en blog, hvor jeg kan fortælle lidt om, hvad vi går og laver herhjemme. Både til hverdag og i vores ferier. Så nu skal jeg i gang med at finde mig et godt og billigt webhotel, hvor jeg kan have bloggen liggende. Heldigvis har jeg fundet nogle rabatkoder her http://abouteverything.dk/category/rabatkoder/webhotel-rabatkoder/ til et par af de mest populære danske webhoteller, så det giver en billig start på projektet. Og så skal jeg bare i gang med at have det hele installeret og sat op. Det bliver en spændende opgave, som jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på.