Mange går over til el-cigaretter

I dag er el-cigaretterne blevet meget populære – mange går over til el-cigaretter enten, fordi det er lettere og billigere end de almindelige cigaretter eller fordi, det er muligt at bruge dem, når som helst, og hvor som helst.

Hvad er en e-cigaret?

El-cigaretten er på størrelse med en kuglepen og består af et varmelegeme, som omdanner væsken i cigaretten til damp, derfor kommer der ikke røg ud. Væsken består ikke af tobak, og man har derfor også muligheden for at anvende den indenfor. Det er dog muligt at få væsker med tobakssmag, hvis man ønsker dette. Mange går, udover dette, også over til el-cigaretterne, fordi det er et billigere alternativ i forhold til de almindelige cigaretter. Det er muligt at købe en engangscigaret til ca. 30 kr., men har man behov for en, der skal bruges i længere tid, så kan man få nogle gode fra ca. 150 kr. og op efter. Køber man en startpakke, skal man kun købe e-væsken til fremtiden, da batteriet kan oplades.

Udover, at de er billigere end almindelige cigaretter, så mener nogle også, at el-cigaretter er en god måde at vænne sig af med trangen til cigaretter. Mange går over til el-cigaretter, fordi de ser det som en god måde langsomt at trappe ned med nikotin indholdet og på denne måde vænne sig af med trangen til cigaretter. Endvidere går mange ud fra, at el-cigaretter er mindre skadelige end de almindelige cigaretter. Dette kan dog endnu ikke påvises. En undersøgelse viste, at der, i Danmark, er omkring 150.000 personer, som har prøvet el-cigaretterne, mens 50.000 af disse var faste rygere. Derudover er el-cigaretten lille og smart og kan derfor tages med alle steder – får man brug for et lille sug midt i toget, kan man nemt og hurtig tage el-cigaretten op.

 

Author: Max

Share This Post On