Kvinder elsker smykker

Kvinder elsker smykker, læste jeg i et magasin, men det vidste jeg nu i forvejen, og det gode ved smykker er, at de findes i alle prisklasser. Selv om jeg har både guld- og sølvsmykker af en vis værd, og som jeg holder meget af, bruger jeg også billige smykker, som der findes et væld af i forskellige butikker og webbutikker.

Magasinet, som jeg havde læst, henviste til en webbutik med smykker, jeg blev selvfølgelig nysgerrig og ville se nærmere på dens udvalg. Og jeg må indrømme, at der var nok at kigge på, klassiske smykker i ædelt metal, smarte og billige smykker i herlige farver og designs, lædersmykker, ringe, ankelkæder og meget mere.

Mens jeg beundrede siden med armbånd, kom jeg til at tænke på, at vi havde foræret vores ældste barnebarn et armbånd i sølv isat et par charms. Armbåndet havde jeg fået i konfirmationsgave, og inden vi gav hende det, havde vi købt to charms til det, en stjerne og en bamse.  Pigen har brugt armbåndet meget, hvilket jeg selvfølgelig er stolt over, og siden med charms gav mig en god ide.

Barnebarnet skal med os til Spanien til sommer, meningen er, at hun skal have det at vide på sin fødselsdag, og min ide gik ud på at bestille to charms til hendes armbånd, et fly og en palme.  Så kan hun prøve at gætte, hvad disse to charms betyder. Så jeg bestilte disse charms med det samme og er spændt på, om pigen kan gætte, hvad hun skal i ferien.

I øvrigt er jeg helt vild med sølvsmykker som dem, du kan se her: http://www.werring.dk/shop/soelvsmykker-8c1.html

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On