Jeg nyder at købe babyudstyr online

I dag fik vi så købt det sidste babyudstyr, selv om vi egentligt troede, at vi var færdige for længe siden. Det viste sig nemlig, at det regnslag barnevogn og pusletasken, som fulgte med den brugte Odder barnevogn, var alt for slidte og falmede.

Jeg blev godt nok overrasket over hvor mange lækre pusletasker, der findes på markedet. Der var især 3 pusletasker, som jeg var helt vilde med, og det var Smallstuff, Fairytale og Gaia og Ko pusletasker. De er alle super skønne både i farver og designmæssigt, og det bedste af det hele er, at de kan bruges som almindelige tasker efterfølgende.

Jeg valgte en skøn pusletaske fra Gaia og Ko i lyse farver, som passer perfekt til vores barnevogn, som er hvid. Jeg ville egentligt helst have haft en Smallstuff eller en Fairytale pusletaske, men det har vi desværre ikke råd til lige nu. Men jeg må også sige, at jeg er meget positivt overrasket over pusletasken fra Gaia og Ko, som virkelig føles lækker og i super god kvalitet.

Regnslaget til barnevognen fra Babydan er med indbygget insektnet og virker ligeledes til at være i super god kvalitet. Det er lavet af PVC fri nylon, og jeg er sikker på, at det kan holde til alt slags vejr og vind. Regnslag til barnevogne er faktisk også lidt af en jungle, da de fås i alle mulige farver, varianter og materialer og med og uden insektnet. Men vi valgte dette, da vi kender Babydans produkter, og så var det også på tilbud, så valget var nemt 😉 Vi har i øvrigt købt alt vores babyudstyr online hos babytorvet.dk, som har et super skønt og stort udvalg.

Da vi skal til min fars 60 års fødselsdag næste weekend, ”kom jeg til” at købe en lækker festkjole online, da de gamle er ved at være godt brugte. Min mand Hans ved det ikke endnu, og jeg tør heller ikke at fortælle ham det, før kjolen kommer med posten.

Hans synes, at jeg har masser af kjoler i garderoben. Vel har jeg da mange kjoler, og det er alt lige fra almindelige kjoler, til festkjoler, gallakjoler og sommerkjoler. Men som med alt andet tøj, så skifter moden altså, og man bliver jo nødt til at følge med, ikke sandt 😉

Author: Max

Share This Post On