GPS til golf?

Golf har aldrig sagt mig ret meget, dog kan jeg fint forstå konkurrencemomentet, man får sig rørt og hygger sig med andre spillere. Akkurat som hvis man, som jeg, spiller badminton to gange om ugen. Apropos min passion for badminton har jeg aldrig tænkt på at anskaffe mig et af de her ure, der foruden klokkeslæt kan vise temperatur, barometer, antal meter jeg har løbet,  hvor jeg har løbet dem henne og ikke mindst hvor jeg befinder mig henne i Verden.

Men lad det nu bare ligge, for jeg har fået en opgave med at finde en golf gps – se dem her –  som vores direktør skal have i jubilæumsgave fra personaleforeningen. Faktisk er det spændende med sådan en udfordring, hvor man slet ikke aner, hvor man skal begynde eller slutte. Men fakta er, at vi har samlet godt og vel et par tusinde kroner ind til denne gps, og det er mit ansvar at forvalte disse penge på fornuftig vis.

Direktøren er inkarneret golfspiller, han elsker at fortælle om sporten og sine handicaps, vi er mange, som lytter til ham af bare høflighed, men vi er dog blevet enige om, at han skal have noget smart og nyt i jubilæumsgave med fokus på hans golfspil.

På nettet har jeg læst om flere golf gps og har forstået, at sådan en gps kan måle den præcise afstand til for- og bagkanten på greenen, man får en løbende opdatering på længden af de slag, man slår, der er triptæller, og gps’en er i et smart design og kan også anvendes som et ganske almindeligt armbåndsur. Og så er den i øvrigt vandtæt, hvis man som golfspiller skulle ryge i baljen. Jeg kigger i øvrigt altid på ure hos superstar.dk.

I morgen skal min kollega og jeg finde den helt rigtige golf gps til direktøren, jeg har foreslået, at vi tager hjem til mig efter arbejdstid og kigger på nettet for at finde den helt rigtige gps til den pris, vi har råd til.  Vi er også enige om, at der skal være penge til noget outfit til os, så vi kan lave en eller anden form for parodi for ham og gæsterne. Parodien skal tage udgangspunkt i golfspillet, noget med at gøre grin med de oplysninger, en gps er i stand til at formidle, og vores direktør vil glad fortælle konen om, hvor mange slag han har slået i dag og hvor mange yards eller meter han har bevæget sig denne eftermiddag.  Og sluttelig fortæller han sin kone, at hvis hun tænder for kartoflerne om et kvarter, passer det med, at de er kogt, når han kommer hjem.

Jeg glæder mig meget til jubilæet, men det bliver også sjovt, når min kollega og jeg skal begive os ud i en verden, som hedder golf gps, og som ingen af os har den mindste forstand på. Men det skal nok lykkes os at finde en golf gps, som vil overraske vores direktør.

Og så er vi enige om, at vi glæder os til direktørens reaktion og håber, at vi mellem linjerne får fortalt ham, at han er meget værdsat hos os.

Author: Henrik Skadseby

Share This Post On