Festglade isterninger

Jeg flyttede i en lækker lejlighed i midtbyen for ca. 7 måneder siden og har siden nydt single livet i min nye lejlighed. Da jeg er den i venneflokken, der nu har den største og mest centralliggende lejlighed, så er det som regel mig, der ”lægger hus til”, når der skal holdes fest. Og i disse tilfælde, så er isterningemaskinen uundværlig. Jeg fik den da også af alle vennerne i indflyttergave, så jeg er helt overbevist om, at de havde bagtanker, da de købte den – ikke at jeg brokker mig. Til indflytterfesten fik jeg generelt gode gaver, blandt andet et gavekort til tøj fra dressme.dk, ved ikke om det var en hentydning, men det håber jeg ikke.  Har lige været kort ine og se på udvalget, og der er rigtig meget pænt (og lidt udfordrende) tøj, som helt sikkert egner sig til nogle gode byture. Specielt ser de ud til at fokusere på kjoler, da de har utrolig mange sider indenfor dette, men heldigvis er det muligt at sortere efter både pris og farve. Jeg selv er normalt mest hooked på sorte kjoler, men denne gang vil jeg også prøve en pangfarve, og tænker en del på gul. Dog må jeg nok sige at isterningmaskinen var den absolut bedste gave i lang tid.

Selvom det danske sommervejr ikke har været særlig stabilt i år, så er isterningemaskinen blevet flittigt benyttet. Der har jo trods alt stadig været dage, hvor isterningerne har været dejlige at have. Og med isterningemaskinen behøver man ikke være så opmærksom på vejrudsigten og sørge for at lægge isterninger i fryseren, da man bare kan sætte stikkontakten i maskinen, og så har man isterninger i løbet af ca. 12 min.

Til festen er det også nemt og hurtigt at få isterninger. Og da maskinen bare fortsætter med at producere (hvis man da lige husker at tømme bakken), så løber man aldrig tør for is – og hvis man endelig skulle være ved at løbe tør, fordi man har glemt at tømme bakken eller glemt at fylde mere vand i, så kan man have en ny gang isterninger klar i løbet af kun 12 minutter. Man er altså ikke længere afhængig af at skulle sørge for at have nok isterningeposer i fryseren. Så til alle jer festglade mennesker derude, så vil jeg anbefale jer at anskaffe en isterningemaskine. Den fylder måske lidt meget, men hurtige isterninger er bestemt pladsen værd. Modellen jeg har fået er fra Witt: http://www.kitchenone.dk/isterningmaskiner/46-witt-isterningmaskine.html

Author: Max

Share This Post On