Et par sjove alternativer til Scrabble

Der hersker ingen tvivl om, at Wordfeud-spillet har taget mobiltelefonerne med storm. Det gamle brætspil Scrabble er virkelig kommet til sin ret på den mobile platform. Men betyder det så, at legen med bogstaver er forsvundet omkring stuebordet for i stedet kun at eksistere på mobiltelefonerne?

Det kan besvares med et klart og rungende “nej”. Scrabble er og bliver en klassiker, når der skal spilles i de danske familier og findes stadig frem blandt kaffekopper og slikskåle weekend efter weekend. Men alternativer som især Bananagrams er også meget, meget populære. Skal du ud og investere i nye spil, så anbefaler vi i øvrigt hyggeonkel.dk – de lader til at have stort set alt.

Bananagrams til i 2010 i Sverige og 2012 herhjemme nomineret som årets bedste spil. Den klassiske leg med bogstaver har virkelig taget en ny dimension her, hvor det ikke så meget er eftertænksomhed som i scrabble, men hastigheden der er afgørende for om du kan trække dig sejrrigt ud af et spil.

Et andet sjovt alternativt er Rummikub med bogstaver. Du kender sikkert den klassiske tal-udgave, hvor det gælder om at flytte rundt på tallene så de ligger i grupper af mindst 3. Det spil i sig selv er næsten lige så populært som Scrabble her i landet. Bogstav-udgaven fungerer på samme måde, her er det bare bogstaver der skal sammensættes i grupper af tre.

 

Author: Max

Share This Post On