Et moderne alarmsystem

Vi har nu fået installeret et alarmsystem, det var egentligt ikke noget vi havde regnet med at vi skulle have, men efter at have haft indbrud i garagen har vi nu valgt at installere det i hele huset.

Sidste efterår havde vi indbrud i garagen, der blev stjålet nogle billige dåseøl (hvem gider at stjæle dåseøl) og vores store Weber gasgrill. Det var rigtig surt, da det er en grill vi bruger rigtig meget. Den oplevelse var rigtig trist og vi kunne ikke stoppe med at tænke på at alt dette var sket under 3 meter fra vores hus.

Nu har jeg brugt 14 dage på at læse op på de forskellige typer af alarmsystemer og har fundet ud af at det alarmsystem der passer bedst til vores behov og resultatet blev et GSM alarmsystem. Fordelene ved denne type alarmer er at de ikke er bundet til ledninger og derfor er det nemt at sætte dem op og forbinde dem alle sammen til eet kontrolpanel som er nemt at betjene.

Noget af det der indgik i mine overvejelser omkring hvilket alarmsystem vi skulle vælge var hvor nemt det var at betjene for børn. Vi har 3 børn i huset i alderen fra 7-13 og det skal være muligt for dem at kunne låse og aktivere alarmerne samt låse op og deaktivere alarmerne nemt og uden besvær. De fleste alarmsystemer i dag tilbyder enten en fjernbetjening eller en lille brik man holder hen til alarmen for at deaktivere den. Det er ikke noget der er specielt for en GSM alarm, men det var en af tingene der var med til at vi valgte denne alarm.

Noget andet der fik os til at vælge denne alarmløsning var at den er nem at montere og at der ikke skal trækkes nogle kabler rundt i huset og over til vores garage. Det er nemt og det hele benytter trådløs teknologi til at kommunikere med.

På den tekniske front var det et stort plus at en GSM alarm ikke bruger en forbindelse der er nem at afbryde, de bruger det samme netværk som din mobiltelefon og det gør at man ikke bare lige kan sætte den ud af drift ved at klippe en ledning.

En af de ting der virkelig fik os overbevist er at en GSM alarm kan opsættes til at sende et antal SMS til de numre vi vælger. Det betyder at vi kan få en SMS hvis alarmen går. Det smarte er at man kan gå sammen med sine naboer og sende en sms til dem også , således man nemt kan opbygge sit eget nabo-vagtværn hvor man hverisær holder øje med hinandens huse, når de andre er på ferie.

Det kan varmt anbefales med en GSM alarm – vi er rigtig glade for vores.

Author: Max

Share This Post On