Du kender sikkert mange af de fyrige rappere repræsenteret af pladeselskabet Cheff Records. De står nemlig bag store navne som Kidd, Raske Penge og TopGunn. Men Cheff Records er ikke kun eksperter i at spotte og promovere de største rap-talenter – de er også eksperter i at producere og designe lækkert streetwear, der hylder den klassiske og rå stil.

Cheff Records har hovedsæde i det Københavnske, og pladeselskabet blev grundlagt i 2011. Siden da har det hele taget ufatteligt meget fart, og deres rappere har haft ualmindeligt stor succes i radioen, på festivaller og til koncerter. Derudover har Cheff Records haft held – og talent – til at skabe en kollektion af streetwear, der nu pryder gadebilledet landet over.

Se stort udvalg af Cheff Records her.

Hvis du går op i streetwear, så vil du elske sweatshirts og t-shirts fra Cheff Records – for det er nemlig streetwear i den oprindelige ånd. Da streetwear kom til verden, var det som modsvar på det konforme og pæne, og stilen skulle gerne være simpel, rå og med attitude. Cheff Records sværger ikke til prints eller farver, men laver i stedet deres kollektion udelukkende i sorte og hvide nuancer. Det hele bliver krydret med store blokbogstaver, der danner ordene CHEFF RECORDS.

Et Cheff Liv

Sådan siger folkene bag pladeselskabet – og jeg tror, at det er meget rammende. For Cheff Records emmer af ”boss”, god stil og fed attitude. Det er måske også derfor, at deres tøjkollektion er blevet så populær. For hvem vil ikke gerne leve livet som de danske rappere, der fester igennem med flotte piger og fed musik?

Der går ikke længe inden sommeren melder sig, og jeg synes absolut, at du skal have lidt gear fra Cheff Records inden da. Du kan bruge deres tees til alle slags shorts, og så kvaliteten rigtigt god. Det er som skabt til solrige dage i parken med god musik, kammerater og grill.

Det var en hurtig gennemgang af mærket Cheff Records, og ikke mindst min personlige anbefaling. Hvad er din holdning til den traditionelle streetwear stil, som mærket repræsenterer? Lad mig endelig høre fra dig i kommentarerne.