Efterårsferien nærmer sig

Så er det snart tid til efterårsferie og i år har vi valgt at tage en uge i sommerhus sammen med nogle gode venner. De har børn på samme alder som vores egne, så det er helt perfekt. Og både børn og forældre glæder sig gevaldigt, til vi skal af sted.

Men der er dog lige en del ting, som skal være på plads inden vi halt er klar til at holde ferie. Blandt andet trænger vores græsplæne gevaldigt til at blive klippet. Så i lørdags, da vejret viste sig fra sin nogenlunde pæne side, årstiden taget i betragtning, tog jeg mig sammen lige fra morgenstunden og tænkte, at nu skulle jeg lige få has på den omgang græs. Men ak og ve. Der gik vel ikke meget mere end 10 minutter, så var det bal ovre.  Min græsslåmaskine brændte simpelthen sammen. Om det var alderen der var skyld i det eller det noget fugtige græs den ikke kunne klare, skal jeg lade være usagt. Men lige pludselig løs den bare underlig og så stod der en masse røg ud af den. Og så var det ovre.

Så i stedet for at få klippet græsset måtte jeg sætte mig til computeren for at se, om jeg kunne finde et godt til bud på en ny plæneklipper. Og lad mig sige med det samme: Hold da op, hvor er der mange forskellige maskiner med mange forskellige funktioner at vælge i mellem. Det var faktisk slet ikke noget let job, sådan lige at finde en erstatning for den gamle maskine. Heldigvis bragte min søgen mig forbi to hjemmesider med nogle rigtig gode råd omkring valg af plæneklipper og på http://plaeneklipper.net/robotplaeneklipper/ og http://robotpriser.dk/robotplaeneklipper/ fandt jeg således alt den information, som jeg havde brug for, for at kunne træffe mit valg. For det hele endte nemlig med, at jeg investerede i en robotplæneklipper. Slet ikke det jeg havde regnet med, da dagen begyndte. Men sådan endte den altså.

Jeg bestilte den nye plæneklipper på nettet dagen efter og den skulle ankomme i god tid til, at jeg kan nå at få den i sving inden det bliver tid til ferien. Og fremover behøver jeg så slet ikke bekymre mig om, at græsplænen skal slås inden vi tager af sted på ferie, for det kan den nye robotplæneklipper nemlig klare helt af sig selv. 🙂

Author: Max

Share This Post On