Det hurtige vægttab

Hvor ville jeg ønske at man opfandt en lille pille man kunne tage og så dagen efter når man vågnede op så havde man tabt sig 10 kilo. Over de sidste 1½ år har jeg taget en masse kilo på – faktisk har jeg taget næsten 25 kilo på. Det er faktisk ret meget. Men nu skal jeg tabe mig.

Det hele startede da jeg stoppede med at dyrke sport. Jeg har i mange år spillet håndbold og det har betydet rigtig meget for mig. Jeg fik så en knæskade og fik slået mit korsbånd så meget at jeg nok ikke kommer til at spille håndbold igen.

Det med at jeg lige pludselig ikke fik mulighed for at dyrke en sport jeg elsker har været et stort slag i ansigtet. Jeg tror at jeg psykisk fik et ordentligt knæk ved at det blev taget fra mig og at det psykiske knæk har betydet at jeg har taget på. Jeg skal nu have fundet en hurtig slankekur og i gang med at tabe mig. Jeg tror ikke så meget på det langsigtede vægttab – eller jo det gør jeg, men jeg tror ikke der er så stor forskel på det at gå på slankekur og det at ændre sin livsstil. Det er de samme ting der skal til for at tabe sig, uanset om man taber sig langsigtet eller kortsigtet.

Det store arbejde er nu at finde en kostplan som gør det muligt for mig at tabe mig en masse kilo. Det at finde en kostplan er vigtigt for at komme godt igennem det hele og at få et godt vægttab og at komme i gang med at starte på et godt liv. Det største element i det at komme på en slankekur er det at man motiverer sig til at starte på det og komme videre med det og det at holde motivationen selvom det er surt i perioder. Jeg synes en rigtig effektiv kostplan til et vægttab kan hjælpe mig, så jeg ikke skal tænke så meget over, hvad det er, jeg skal spise. Det er ligesom skemalagt på forhånd. Hvis jeg først selv skal til at tænke over, hvad jeg skal have at spise, er slankekuren stort set tabt på forhånd….i hvert fald til at begynde med. Det er altid svært at holde fast i en slankekur i starten, synes jeg. Hvis der går lidt inden, man kan se resultater, skal det helst være så let som muligt at følge kuren og det synes jeg en kostplan helt klart hjælper med.

Author: Max

Share This Post On